Tech Data distributorem Adobe

15. 2. 2005 19:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Tech Data Distribution a Adobe Systems Europe Limited podepsali smlouvu o distribuci. Tech Data Distribution tak rozšířila své produktové portfolio o další významnou značku, tentokráte z oblasti software.

Společnost Adobe hledala silnou nadnárodní firmu, která by svým zaměřením (kombinace přímé distribuce i distribuce s přidanou hodnotou) nejlépe naplnila požadavky kladené na distribuci jejich úspěšných produktů v ČR a SR. Jednoznačná volba padla právě na Tech Data Distribution.

Smlouva, která byla podepsána 1. 2. 2005, vhodně doplňuje stávající nabídku společnosti Tech Data Distribution v oblasti software, a současně významně posiluje její pozici vůči konkurenčním distributorům.

„Tato dohoda je odrazem neustálé snahy společnosti Tech Data Distribution přinášet svým zákazníkům další produkty a nová řešení, která jim pomáhají rozšiřovat oblast možností, jak se uplatnit na současném trhu,“ řekl Tomáš Cígler, vedoucí obchodní jednotky SW ve společnosti Tech Data Distribution.

Společnost Adobe pomáhá lidem i firmám lépe komunikovat prostřednictvím celosvětově nejúspěšnějších platforem pro práci s digitálními obrazovými daty, návrhy a dokumenty, které ocení jak jednotliví uživatelé, tak tvůrčí profesionálové nebo dokonce celé podniky.

Strategie, kterou společnost Adobe zvolila, spočívá v poskytování ucelených a inovativních řešení, která více než kdy předtím dokáží uspokojit potřeby jednotlivých skupin zákazníků. Díky svým programům pro práci s digitální grafikou a videem, jako jsou veleúspěšný Photoshop nebo platforma pro profesionální práci s digitálním videem, je právě Adobe tou společností, která svým zákazníkům umožňuje úpravy, správu a sdílení digitálních obrázků a videí v nejvyšší možné kvalitě.

Adobe nabízí také platformy pro tvorbu návrhů i publikování. Tvůrčím profesionálům může poskytnout takové nástroje, díky kterým se vytváření i publikování jejich prací v tištěné či elektronické formě stává snadné, rychlé a efektivní. Platforma Adobe Intelligent Document umožňuje společnostem komunikovat se zaměstnanci, zákazníky i s obchodními partnery prostřednictvím formátu PDF, který se stal de facto standardem pro výměnu zabezpečených elektronických dokumentů.

Tiskové zprávy

Diskuse