AutoCont - nové tiché PC

15. 2. 2005 19:14    Rubrika: Tiskové zprávy

PC AC OfficePro 2700LN Mobile je vybaveno výkonným procesorem Intel Pentium M 735 (1,7 GHz, 2 MB L2 cache), 512 MB operační paměti a rychlým pevný diskem s kapacitou 80 GB. Tyto parametry zaručují vysoký výpočetní výkon, plně postačující k provozování prakticky jakékoliv kancelářské aplikace.

AutoCont  - nové tiché PC

Uživatelé zajisté ocení i velmi tichý chod počítače a jeho nízkou spotřebu, tedy parametry, které jednak zpříjemní práci a jednak v dlouhodobém horizontu ušetří i finanční prostředky.

Pro komunikaci s okolním světem, výměnu dat či instalaci software je počítač vybaven síťovou kartou, obligátní FDD mechanikou a DVD-ROM mechanikou. Počítač lze na přání rozšířit o větší operační paměť, větší pevný disk nebo třeba DVD vypalovačku, umožňující zálohování dat.

Počítač je standardně dodáván s operačním systémem MS Windows XP Professional, recovery systémem Spasitel, který slouží ke snadné a rychlé obnově systému do původního stavu, a také například s klávesnicí a optickou myší Logitech. AC OfficePro 2700LN Mobile v elegantním černém provedení pořídíte za 23 990 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse