ASUS nabízí podporu 64-bitových technologií

21. 2. 2005 20:12    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK uvádí na český trh řadu základních desek s označením P5, která zahrnuje plnou podporu 64-bitových technologií a usnadňuje přechod ze starších 32-bitových systémů.

ASUS nabízí podporu 64-bitových technologií

Řada základních desek s označením P5 představuje ideální platformu pro procesory řady Intel 600 s využitím technologií EM64T (Intel® Extended Memory 64) a EIST (Enhanced Intel SpeedStep®), které snižují spotřebu energie. Díky špičkovému návrhu nabízí tyto desky vynikající výkon, rychlejší přístup k paměti a výrazně vyšší produktivitu. Kromě toho podporují desky řady P5 jak 64-bitové, tak 32-bitové operace, což je předurčuje k využití pro přechod z tradičních na moderní technologie.

Kompletní podpora pro 64-bit technologie
Při přechodu na 64-bitovou technologii jsou alfou a omegou všeho ovladače. Společnost ASUS je prvním výrobcem, který nabízí kompletní podporu 64-bitových ovladačů. Ovladače pro základní desky řady ASUS P5 jsou volně ke stažení na webových stránkách společnosti, na adrese www.asus.com.
Dvojnásobný výpočetní výkon

Veškeré základní desky řady ASUS P5 podporují technologii EM64T, která umožňuje spouštění 64-bitových aplikací a rychlejší přístup k paměti. Základní desky řady P5 jsou svým výkonem předurčeny pro oblast multimédií, práci s trojrozměrnými daty a pro zpracování digitálních záznamů. I přesto zůstávají tyto základní desky plně kompatibilní se stávajícími 32-bitovými operačními systémy a aplikacemi.
Vyšší výkon s nižší spotřebou energie
Díky technologii Intel EIST jsou základní desky řady P5 schopny automaticky měnit napětí procesoru a jeho takt na základě skutečného požadovaného výkonu. Tato technologie má příznivý dopad na spotřebu energie a rovněž na, často problematické, přehřívání procesoru. Technologie EIST představuje vynikající řešení pro snížení spotřeby energie a pro zvýšení výkonu procesoru.

Tiskové zprávy

Diskuse