IBM Workplace for Business Controls and Reporting

8. 3. 2005 19:47    Rubrika: Tiskové zprávy

IBM Workplace for Business Controls and Reporting V2.5 pomáhá firmám plnit požadavky Sarban Oxley Act (SOX)

IBM Workplace for Business Controls and Reporting pomáhá společnostem spravovat a monitorovat procesy interní podnikové kontroly. Ve světle zvyšujících se legislativních nároků na oblast podnikové kontroly nová verze IBM Workplace for Business Controls and Reporting V2.5 (dříve IBM Lotus Workplace for Business Controls and Reporting) představuje klíčové řešení, které poskytuje společnostem jednotný přístup k dokumentacím, monitorování a testování procesů interních kontrol.

S novou verzí IBM Workplace mají správci procesů, finanční ředitelé a ostatní členové řetězce finančního reportování umožněn přístup k nejdůležitějším datům. Aby bylo zabezpečeno splnění podnikových směrnic kontroly a časových rozvrhů, jsou pro zvýšení efektivity rozhodování k dispozici přizpůsobitelná emailová upozornění a nástroje pro posílání rychlých zpráv.

Přínos pro podnikové hodnoty
IBM Workplace for Business Controls and Reporting V2.5 stojí na otevřených standardech využívajících nejrozšířenějších kontrolních rámců. Tento přístup umožňuje flexibilní přístup k rozvoji obchodních řešení a zároveň působí jako páka současných investic do IT. Mimo jiné zlepšuje celkový proces zapojením odpovídajících auditů a reportů, a tak umožňuje zákazníkům ušetřit čas a peníze.
Nejnovější verze IBM Workplace pomáhá organizacím zlepšuje kontrolu řídících procesů a snižovat náklady, které jsou spojené s jejich kontrolou. Její nové doplňky nejen usnadňují řízení organizačních změn a zjednodušují testování a audity, ale podílejí se také na zlepšování výkonnosti díky nejnovějším možnostem, které poskytují jednotlivým oddělením nejaktuálnější data.

Verze V2.5 mimo jiné umožňuje:
- řízení organizačních změn;
- dynamické aktualizace;
- přizpůsobení nástrojů pro potřeby a styl korporátní kultury a komunikačních zvyklostí
- snadnou integraci s podnikovým intranetem;
- snadný přenos dat, např. přímo z Microsoft Excel;
- možnost přímého přenosu testovacích procesů, tím zamezuje možnost duplikací a zajišťuje soudržnost všech jednotek;
- import dat předvoleným uživatelům.

Tiskové zprávy

Diskuse