SONY WALKMAN MP3

9. 3. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Firma Sony, která rozšířila nabídku svých moderních síťových přehrávačů WALKMAN s pamětí, včera představila 3 nové produkty, které jsou vybaveny skvělým nabíjecím systémem Stamina od firmy Sony, a nabízí vysoce kvalitní audio technologii ATRAC3plus s přímým přehráváním souborů MP3. Tyto cenově atraktivní přehrávače jsou tenké, lehké a jsou k dispozici v různobarevném provedení.

Většina modelů z nové série také přináší nová důmyslná zařízení, jako jsou například nabíjecí baterie, které jsou během 3 minut nabité na 3 hodiny provozu (1) či podsvětlený organický elektroluminiscenční (EL) displej. Všechny 3 modely, základní NW-E100, střední NW-E400 a luxusní NW-E500, jsou nabízeny s kapacitou paměti 256MB, 512MB, a 1GB, a jejich prodej bude zahájen v dubnu 2005.

"Do těchto malých, ale velmi moderních přehrávačů, může být uloženo 700 písní, což představuje až 45 hudebních CD," řekl Gregory Kukolj, generální ředitel evropské divize firmy Sony pro osobní přehrávače zvukových souborů. "Uživatelé chtějí co nejsnazší přístup k hudbě. Proto jsme se namísto avantgardního

designu snažili při vývoji vytvořit přehrávač s co nejjednodušším ovládáním. Rovněž jsme zvolili kvalitní organický EL displej pro série E400/500, který nabízí rovnoměrnou a lepší čitelnost. Samozřejmě, společnost Sony vždy nabízela výrobky s nabíjecím systémem Stamina, ale životnost baterií až 70 hodin představuje absolutní rekord. Modely řady E400/500 disponují unikátní a rychlou nabíjecí funkcí, kdy během 3 minut je baterie nabitá na 3 hodiny přehrávání. A to všechno za velmi přijatelné ceny."

Řada NW-E100 obsahuje 3 modely v 6 různých originálních barvách, které jsou speciálně navržené pro tuto sérii. NW-E103, NW-E105 a NW-E107 mají dle pořadí kapacitu 256MB, 512MB a 1GB. Model 1GB uloží písničky až ze 45 CD disků při využití kompresní technologie ATRAC3plus. Kulatý, ergonomický vzhled umožňuje nerušené a jednoduché ovládání, zatímco LCD displej poskytuje uživatelům během přehrávání hudby informace o písničce, umělci a názvu alba. Všechny modely této řady mají nabíjecí systém Stamina s jednou AAA alkalickou baterií, který nabízí až 70 hodin přehrávání (2).

Řada NW-E400 je vyrobena z odolných materiálů jako je akrylový a metalický zinek a obsahuje modely 256MB NW-E403, 512MB NW-E405 a 1GB NW-E407. Tato řada přináší modely v černé, modré, červené a zelené barvě s organickým 3-řádkovým EL displejem. Displej je dobře čitelný při denním světle i za šera. Uživatelé také mají k dispozici informace o čase a datu, a to v novém vertikálním grafickém vyobrazení. Zabudovaná lithiová-iontová dobíjecí baterie umožňuje 50 hodinové (2) přehrávání a lze ji rychle dobít během 3 minut, které umožní úžasné 3 hodinové přehrávání.

O krok výše oproti řadě NW-E400 jsou se stejnou kapacitou a možnostmi modely NW-E503, NW-E505 a NW-E507. Tyto modely mají vestavěný FM digitální tuner a liší se od předchozích řad jemnými odstíny stříbrné, modré, růžové a zlaté barvy. Modely řad NW-E400 a NW-E500 také mají hojně používaný ovladač Jog Shuttle, který umožňuje snadné a intuitivní ovládání. A navíc, životnost baterie 50 hodin je zaručena jednoduchým nabíjením s využitím USB kabelu. Také modely řady NW-E500 nabízí moderní způsob nabíjení, kdy při 3 minutovém nabíjení získáte 3 hodiny přehrávání.

Všechny modely přehrávačů WALKMAN mají kvalitní sluchátka a USB kabely. Software SonicStage 3.0, program pro správu hudby, který přehrává hudbu z CD disků i MP3 souborů, a umožňuje snadné online připojení na Hudební katalog, kde je k dispozici ke stažení více než 500 000 písní a alb.

Tiskové zprávy

Diskuse