DIGI TRADE - ocenění od IBM

14. 3. 2005 19:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Česká pobočka softwarového gigantu IBM vyhlásila společnost DIGI TRADE Partnerem roku 2004. „Tento titul každoročně udělujeme partnerským společnostem za úroveň spolupráce, a to jak za jejich obchodní úspěchy, tak za přidanou hodnotu, kterou partner svým řešením přináší klientům, ale také společnosti IBM. Přidaná hodnota může být vyjádřena například zákaznickou spokojeností.“ vysvětlil Zdeněk Král, Client Relationship IBM.

Pan Zdeněk Lukeš, generální ředitel DIGI TRADE, který cenu převzal, k tomu dodává: „Jsem rád, že aplikace, které vytváříme na technologii Lotus Notes firmy IBM již dnes slouží nejen velkým společnostem, ale také firmám menší a střední velikosti jako je například NAREX SAT, kde jsme dodali software, který podpoří procesní řízení společnosti se zaměřením na vztahový marketing a bude schopen uspokojovat další potřeby firmy v závislosti na jejím rozvoji.“

Ocenění PARTNER ROKU 2004 je dalším v řadě těch, které společnost DIGI TRADE sbírá za své úspěšné aplikace, obchodní úspěchy a svůj osobní přístup ke klientům.

O společnosti DIGI TRADE

Společnost DIGI TRADE vznikla v roce 1994. Zajišťuje služby zaměřené na vývoj, provoz a rozvoj informačních systémů. Poskytuje řešení v oblastech řízení vztahů se zákazníky (CRM), správy dokumentů a informací (DMS), sdílení dat a aplikace pro pracovní skupiny a týmy (groupware), internet/intranet a bezpečnost IS. V oblasti podpory IS se DIGI TRADE soustřeďuje nejen na outsourcing a helpdesk, ale poskytuje také servisní služby při správě informačních systémů, správě sítí LAN/WAN nebo při řešení problémů, výpadků a havárií IS. Vyhledávané je i autorizované školicí středisko, které poskytuje standardní kurzy pro uživatele, kurzy kancelářských systémů na míru, specializované kurzy pro IT profesionály, certifikační kurzy a testy standardní počítačové vzdělanosti i IT profesionálů s celosvětovou platností. DIGI TRADE rovněž dodává hardware a software, poskytuje poradenství v oblasti licencí software a na přání klientů provádí softwarový audit. DIGI TRADE má certifikát systému managementu jakosti ISO 9001. Od května 2004 je DIGI TRADE součástí nadnárodní skupiny firem PC-Ware.

Tiskové zprávy

Diskuse