Acer představuje dva nové LCD televizory

22. 3. 2005 20:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Dva tenké a elegantní modely - 26” Acer AL2671W a 32” Acer AT3201W – představují výsledek nepřetržitého vývoje zaměřeného na oblast domácí zábavy. Společnost Acer zcela opustila konvenční přístup k běžným domácím televizorům a nabízí pro domácí kino i další použití technologii příští generace, která se vyznačuje novým elegantním vzhledem, živým obrazem, výjimečným zvukem a snadným ovládáním, jakož i nespočtem inovativních multimediálních funkcí, jimiž se odlišuje od konkurenčních výrobků.

Acer představuje dva nové LCD televizory

Společnost Acer, největší dodavatel notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe* a vedoucí výrobce samostatných LCD monitorů v západní Evropě**, dále rozšířila svou nabídku přístrojů pro domácí zábavu o jedinečnou novou řadu LCD televizorů s plochou obrazovkou. Účelem je odstranit rozdíly mezi digitálními přístroji a nabídnout progresivní TFT technologie, inovativní design a vynikající ergonomii výrobků Acer pro novou koncepci digitálního domova.

Oba modely, které svým designem dodají nádech vytříbené elegance i těm nejstylovějším domácnostem, jsou vybaveny mnoha funkcemi pro zlepšení obrazu, zajišťujícími skutečně jedinečnou podívanou, jako např. adaptivní odstranění prokládání 3D Motion, které nabízí výjimečnou kvalitu obrazu, a hřebenovým filtrem 2D/3D, který odděluje prvky Y (jas, černá a bílá) a C (sytost barvy, barva) obrazového signálu a analyzuje každý snímek s ohledem na dosažení ještě dalšího zvýšení kvality obrazu. Navíc funkce nelineární změny velikosti obrazu a tvaru zajišťují jasný přechod mezi normálním, širokoúhlým, panoramatickým a náhledovým režimem.

Nový LCD televizor Acer nabízí dokonale jasný obraz s úhly pohledu 170°, které umožňují celé rodině sledovat televizi v naprostém pohodlí. V režimech PIP a PBP je možné sledovat digitální obrazový signál z jakéhokoli zdroje, včetně televize, filmů na DVD, osobního počítače, videokamery, videohry či z jiného digitálního zařízení připojeného k televizoru.

LCD televizor 32” Acer přináší rovněž naprostou novinku v oblasti domácí zábavy - vysokorychlostní čtečku paměťových karet typu “6 v 1”, která nabízí vlastníkům digitálních fotoaparátů dokonalý způsob prohlížení fotografií s vysokým rozlišením. Čtečka je kompatibilní s kartami Compact Flash I/II, Smart Media, SD, Multi Media Card, Memory Stick a Memory Stick Pro.

LCD televizor Acer je plně kompatibilní s teletextem PAL a SECAM, který přináší aktuální informace o televizních programech, zprávy, přehledy finančních trhů, komentáře, recenze, informace o koncertech a divadelních představeních a samozřejmě titulky.

Elegantní dálkový ovladač LCD televizoru Acer je navržen především s ohledem na optimální používání a ovládání prostřednictvím barevného menu na obrazovce, které umožňuje rychlé nastavení a obsluhu.

LCD televizor Acer má hluboký a bohatý zvuk díky integrované technologii WOW™ která podstatným způsobem zvyšuje kvalitu monofonního i stereofonního zvuku. WOW™ využívá spojení technologií SRS®, TruBass® a FOCUS® pro zajištění 3D zvuku, zvýraznění hlubokých tónů a rozšíření zvukového pole.

Televizory Acer AL2671W a 32” Acer AT3201W přinášejí příznivcům domácí zábavy do pohodlí domova nejpřevratnější novinku v dějinách televize, která se vyznačuje jedinečným, elegantním a zcela fascinujícím provedením.

Na LCD televizory Acer je poskytována dvouletá záruka.