Acer představuje 32" televizory LCD

2. 4. 2005 21:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Tenký a elegantní model 32” Acer AT3201W představuje výsledek nepřetržitého vývoje zaměřeného na oblast domácí zábavy. Společnost Acer zcela opustila konvenční přístup a běžné provedení domácích televizorů. Pro domácí kino i další použití nabízí technologii příští generace, která se vyznačuje novým elegantním vzhledem, živým obrazem, výjimečným zvukem a snadným ovládáním, jakož i nespočtem inovativních multimediálních funkcí, jimiž se odlišuje od konkurenčních výrobků.

Acer představuje 32" televizory LCD

PRAHA, 25. března 2005. Společnost Acer, největší prodejce notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe a vedoucí výrobce samostatných LCD monitorů v západní Evropě (zdroj: údaje firmy Bryan Norris Associates za celý rok 2004), dále rozšířila svou nabídku přístrojů pro domácí zábavu o jedinečnou novou řadu LCD televizorů s plochou obrazovkou, které přinášejí do Digitálního domova progresivní TFT technologii, inovativní design a vynikající ergonomii výrobků Acer.

LCD televizor Acer AT3201W je vybaven mnoha funkcemi, které zajišťují pozoruhodný obraz na základě zvýšení jeho kvality a optimalizace jeho velikosti. Progresivní funkce adaptivního odstranění prokládání 3D Motion a hřebenový filtr 2D/3D, který odděluje prvky Y (svítivost, černá a bílá) a C (sytost barvy, barva) obrazového signálu a potlačuje rušivé vlivy.

Rozlišení 1366x768 bodů a kontrastní poměr 800:1 napovídají, že LCD televizor Acer AT3201W nabízí jasný, kvalitní obraz s vynikající úrovní černé. Televizor přehrává signál HDTV a DVD či kvalitní televizní signál SDTV v úžasné kvalitě, zatímco funkce 3:2/2:2 Pull Down Recovery dokáže přesně reprodukovat filmový obraz do nejmenšího detailu, bez ztráty vizuálního účinku.

K vyššímu pohodlí přispívá rovněž úplná kompatibilita s teletextem norem PAL a SECAM a pružné režimy sledování vysílání včetně Picture In Picture a Picture By Picture.

Elegantní Acer AT3201W je příliš jedinečný na to, aby se měřil s běžným televizním přijímačem. Tento tenký elegantní multimediální LCD televizor je určen pro domácí kino a nabízí velký, dokonalý obraz. Je vybaven vším, co je třeba, abyste ho zapojili a uvedli do provozu ve velmi krátké době. S velice dobře navrženým intuitivním menu na obrazovce a dálkovým ovladačem je radost televizor ovládat. Integrovaná technologie WOW™, která využívá technologie SRS®, TruBass® a FOCUS® pro zlepšení 3D zvuku a výkonu v oblasti nízkých tónů, umožňuje spolu s integrovanými reproduktory 15W+15W dosáhnout dokonalejšího prostorového zvuku.

Nový LCD televizor Acer nabízí dokonalý obraz s úhly pohledu 170° a vyznačuje se ergonomickým provedením, které je doplněno velkým množstvím funkcí ve spojení s úplným souborem digitálních a analogových videovstupů pro snadné připojení stávajících audio a videozařízení, a to včetně 2x SCART, AV, PC D-sub, DVI a PC Audio-in, a tedy může přijímat obrazový signál z pozemních vysílačů, satelitu, kabelové televize, videorekordéru, DVD přehrávače, počítačů i herních konzolí - a navíc i z digitálních fotoaparátů a videokamer, dáváte-li přednost okamžité zábavě.

Elegantní dálkový ovladač LCD televizoru Acer spolu s barevným menu na obrazovce usnadňuje obsluhu a zjednodušuje nastavení a ovládání.

S televizorem 32” Acer AL3201W dostávají příznivci domácí zábavy do pohodlí svého domova zcela nový, elegantní a naprosto výjimečný přístroj, který představuje revoluční novinku v oblasti televizní techniky.

Na LCD televizory Acer AT3201W je poskytována dvouletá záruka.

Tiskové zprávy

Diskuse