Notebook Toshiba Tecra S2

2. 4. 2005 21:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba Tecra S2 disponuje souborem nejnovějších technologií ochrany notebooku a zabezpečení dat, který společnost Toshiba nazvala EasyGuard. Toshiba EasyGuard je výhodným řešením pro zdokonalení zabezpečení dat, rozšíření ochrany počítače a snadné připojení. Je dodáváno v balíčku Toshiba EasyGuard Advanced, který umožňuje dosažení mobilního výpočetního výkonu bez starostí a zahrnuje tyto technologie a vlastnosti:

Notebook Toshiba Tecra S2

Praha, 29. 3. 2005 – Společnosti Tech Data Distribution a Toshiba oznámily, že v první polovině dubna začnou s dodávkami notebooků Toshiba Tecra S2, které díky snadné škálovatelnosti nabízí vysokou užitnou hodnotu. Notebook je určen pro nejnáročnější firemní uživatele požadující vysoký výkon a bohaté možnosti rozšíření.

  • Zdokonalení mobility díky software Toshiba ConfigFree, který usnadňuje bezdrátové i pevné připojení k síti.
  • Robustní vzhled zlepšuje kvalitu, spolehlivost a životnost počítače.
  • Vysoce ziskovou dvojitou anténu pro spolehlivé bezdrátové připojení.
  • Technologie pro snadný přístup a výměnu součástí, jako jsou paměťová karta, pevný disk, bezdrátová síť nebo moduly Bluetooth, úspora nákladů na údržbu a zkrácení prostojů počítače.
  • Technologii XD-Bit (Execution Disable Bit), která zabraňuje virovým útokům využívajícím přetečení vyrovnávací paměti.
  • Tlačítko Toshiba Assist, které umožňuje jednodotekový přístup k odborné pomoci a službám notebooku.

Notebook je vybaven nejnovější čipovou sadou Intel 915 Express (Alviso), 512 MB operační paměti, rychlým pevným diskem o kapacitě 60 GB, kvalitním displejem s úhlopříčkou 15“ a vysokým rozlišením 1400 x 1050 pixelů (SXGA+), grafickou kartou nVidia GeForce Go 6600, combo mechanikou, WiFi (802.11 b/g), čtečkou paměťových karet 6 v 1, TV-výstupem (S-Video), sériovým portem a paralelním portem pro kompatibilitu se staršími periferiemi, FIR, univerzálním slotem Select Bay. volitelně vylepšeným replikátorem portů III, operačním systémem MS Windows XP Professional, MS Office OneNote 2003 a komplexní ochranou dat a systému pomocí Toshiba EasyGuard.

Snížení nákladů na testování a provoz je dosaženo díky jednotným bitovým kopiím softwaru a dlouhému cyklu životnosti. Zpětnou kompatibilitu zajišťují výše zmíněná zařízení, jako jsou volitelný replikátor portů (Advanced Port Replikátor III) nebo standardně dodávané moduly Slim SelectBay.

Notebook Toshiba Tecra S2 nabízí hned 5 způsobů připojení, kterými jsou:

  • Integrovaná duální síť WLAN 802.11 b/g
  • Interní modem V.90
  • LAN 10/100/1000
  • Port Fast InfaRed
  • U vybraných modelů technologie Bluetooth

Firemní zákazníci jistě ocení možnost dodání konfigurace na přání, bližší informace o této službě Vám dodá nejbližší prodejce notebooků Toshiba. Na notebook je poskytována plná mezinárodní tříletá záruka, kterou lze kombinovat s některou z celé řady volitelných servisních služeb.

Tiskové zprávy

Diskuse