UMAX představuje VisionBook 5000CSX

3. 4. 2005 19:47    Rubrika: Tiskové zprávy

UMAX představuje novinku VisionBook® 5000CSX, která představuje vyvážený poměr ceny, nové generace mobilní technologie Intel® Centrino™, vysokého grafického výkonu na bázi PCI Express ATI Radeon X700 a maximální konektivity včetně Card Readeru 4in1, Bluetooth i Wireless LAN.

UMAX představuje VisionBook 5000CSX

UMAX CZECH A.S.

V Praze 31. 3. 2005

Nový VisionBook® 5000WSX je dalším vyjádřením snahy Umaxu nabídnout maximální užitnou hodnotu za investované prostředky a pružně reagovat na nástup nových technologií.

VisionBook® 5000WSX je navržen tak, aby splňoval náročné požadavky mobilních uživatelů na výkon, grafické vlastnosti a maximální konektivitu. Notebook je vybaven 2. generací technologie Intel® Centrino™ včetně chipsetu Intel® 915, velkým 15,1“ displejem s vysokým rozlišením 1400x1050 bodů včetně vestavěné video kamery ve víku a PCI Express grafickou kartou ATI Radeon X700 se 128MB DDR pamětí. Bezdrátové adaptéry Bluetooth a Wireless LAN 802.11b/g spolu s maximem vestavěných portů včetně Card Leaderu 4in1, IEEE1394, 4xUSB 2.0, paralelního portu i TV výstupu jsou zárukou maximální konektivity s okolním světem.

Zákazník má možnost sestavit si i tyto modely přímo na míru. Pomůže mu nový konfigurátor notebooků, který je dostupný na webu nebo u všech prodejců. Záruka na uvedený model je 2 roky (s možností rozšíření na 3 roky). V ceně je samozřejmě brašna pro přenášení.

Ceny sestav uváděných na trh:

VisionBook® 5000CSX, Intel® Pentium® M 730, 512MB, 60GB, ATI X700, Bluetooth, WiFi, DVD/CDRW, 15“ SXGA+,Win XPP 38.990 Kč bez DPH.

VisionBook® 5000CSX, Intel® Pentium® M 740, 512MB, 80GB, ATI X700, Bluetooth, WiFi, DVD+/-RW, 15“ SXGA+,Win XPP 43.990 Kč bez DPH.