Tech Data distributorem notebooků značky ASUS

9. 4. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Od 11. 4. 2005 zahájí společnost Tech Data Distribution v ČR distribuci notebooků značky ASUS a rozšíří tak svou nabídku v oblasti přenosných počítačů o další významnou značku.

Společnosti Tech Data Europe a ASUSTeK podepsaly již v prosinci 2004 dohodu o distribuci. Tech Data tím rozšířila svou produktovou nabídku pro výrobce počítačů a prodejce komponent po celé Evropě o distribuci produktů značky ASUS. Součástí dohody byla i možnost distribuce notebooků. Tech Data Distribution pak oficiálně začala v ČR od 1.2.2005 nejprve s distribucí počítačových komponent a nyní tuto distribuci doplnila i o notebooky. Společnost ASUS tak bude moci využívat rozsáhlých zdrojů společnosti Tech Data Distribution i v této rychle se rozvíjející oblasti.

„Zkušenosti s logistikou a rozsáhlá síť prodejců produktů distribuovaných společností Tech Data usnadní našim zákazníkům získat produkty značky ASUS kdekoliv a kdykoliv je budou potřebovat,“ dodal Eric Chen, generální ředitel divize European Sales & Marketing Group společnosti ASUS. „Tato dohoda nám umožní rozvinout své aktivity v Evropě v plné šíři při zachování konkurenceschopnosti, pokročilých služeb, výkonu a kvality.“

„Trh s přenosnými počítači zaznamenává v posledních letech velký nárůst a i proto se Tech Data snaží v této oblasti nabízet svým zákazníkům ta nejlepší řešení. A mezi ně právě patří i notebooky Asus,“ řekl Michal Plas, Product Manager pro notebooky Asus ve společnosti Tech Data Distribution.

Tiskové zprávy

Diskuse