Art Marker - nový nástroj k Intuos3

12. 4. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Intuos3 Art Marker je prvním nástrojem od Wacomu, který nabízí technologii citlivou i na rotaci nástroje, samozřejmě také na přítlak a náklon nástroje, jak je to u ostatních nástrojů již dobrým zvykem.

Dvě cívky umístěné nedaleko hrotu pera umožňují určení úhlu rotace pera. Tato vlastnost pera a neobvyklý tvar hrotu (podobný dlátu), dovolují umělci, ilustrátorovi a designérovi pracovat s nástrojem, který dokonale napodobuje různé typy štětců, značkovačů a kaligrafických per a to jako nikdy předtím. Pouhou rotací pera, se z tenké čáry stane čára tlustá.

Art Marker doplněný o vhodný software (například Adobe Photoshop CS2, nebo Corel Painter IX), dokáže opravdu napodobit nepřeberné množství reálných nástrojů.

Art Marker je kompatibilní se všemi modely Intuos3. Je také použitelný na LCD tabletu Cintiq 21UX. Intuos3 Art Marker je vynikajícím pomocníkem pro umělce a designéry, kteří potřebují větší kontrolu nad svým digitálním designem, ale zároveň vyžadují větší svobodu pro vyjádření své kreativity.

Měli by ho ocenit také ilustrátoři, animátoři, průmysloví designéři, architekti, módní návrháři a všichni Ti, kteří využijí jedinečné přednosti Art Markeru: citlivost přítlaku, rotaci nástroje a rozpoznávání náklonu pera.

Cena nástroje:
Intuos3 Art Marker 2.990,- Kč bez DPH (3.648,- Kč s DPH pro koncového uživatele)

Tiskové zprávy

Diskuse