Prestigio P1710 - nový TFT LCD monitor

25. 4. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový 17“ LCD monitor od společnosti Prestigio nabízí cenově efektivní a kompaktní řešení do kanceláří a domácností

Prestigio P1710 - nový TFT LCD monitor

Praha, 25. dubna 2005 – Prestigio International, jeden z nejdynamičtěji se rozvíjejících mezinárodních výrobců displejů a přenosných počítačů, uvedl nový 17-ti palcový LCD monitor, určený zejména pro uživatele, kteří preferují kompaktní a ergonomická zařízení s dobrým poměrem ceny a výkonu. Nový LCD monitor Prestigio P1710 k tom navíc může nabídnout velmi atraktivní design.

Prestigio P1710 je vysoce ergonomický TFT LCD monitor s úhlopříčkou 17" a SXGA (1280 x 1024 pixelů) rozlišením. Tento monitor je přirozenou volbou pro uživatele z firemní i domácí sféry, kteří potřebují kompaktní řešení, nezabírající příliš mnoho místa v kanceláři nebo v domácnosti. Prestigio P1710 se navíc může pochlubit jedním z nejlepších poměrů ceny a výkonu na současném trhu. Předpokládané zahájení prodeje ve Střední a Východní Evropě bylo stanoveno na začátek května 2005.

Budoucí úspora místa na pracovním stole je patrná na první pohled již z designu monitoru. K tomuto účelu byl přizpůsoben každý jednotlivý detail a to včetně tenkého okraje rámečku předního panelu, velmi malé hloubky monitoru (nezabírá mnoho místa na pracovním stole) či reproduktorů se zabudovaným zesilovačem. V případě potřeby lze z monitoru odstranit podstavec a velmi snadno ho připevnit na stěnu, díky podpoře standardu VESA.

Nový monitor nabízí krátkou dobu odezvy, která nepřesahuje 12 ms, což je ideální pro hladké a bezproblémové zobrazování nejnovějších grafických aplikací, videa a počítačových her. Prestigio P1710 nabízí široké pozorovací úhly, dosahující hodnoty až 160 stupňů (horizontálně i vertikálně) a umožňující sledování obrazu i více osobám současně. S přáteli či rodinou si tak můžete například vychutnat nevšední zážitek při sledování zajímavého filmu. Nový monitor nabízí i vysoký kontrastní poměr (450:1) a jas (300 cd/m2), což vytváří ostrý, jasný obraz, s reálným podáním barev. Monitor je dodáván ve stylové stříbrně-černé kombinaci barev.

Generální ředitel pro Střední a Východní Evropu firmy Prestigio, Vladimir Nikolaev, řekl: „Prestigio neustále hledá způsoby, jak ulehčit a projasnit život našich zákazníků. Jsme přesvědčeni, že ocení i tento nový monitor. Má všechny parametry, které jsou zapotřebí pro produktivní práci a příjemné trávení volného času.“
Doporučená prodejní cena pro koncové uživatele ve Střední a Východní Evropě činí 251 USD.

Tiskové zprávy

Diskuse