Intel Channel (ICC) - konference pro prodejce a systémové integrátory

29. 4. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Na 28 setkání ve střední a východní Evropě se očekává až 4 000 členů programu

PRAHA, 29. dubna 2005 – Společnost Intel dnes oznámila, že jarní konference Intel Channel (ICC) pro prodejce a systémové integrátory probíhají v oblasti EMEA od konce dubna do června. V návaznosti na nedávno představené novinky z oblasti serverů, stolních a přenosných počítačů zajistí ICC konference školení, diskuse a prezentace dalších výrobců a pomohou členům programu při nabídce nových podnikových

a spotřebitelských řešení. Očekává se, že 28 setkání navštíví více než 4 000 členů programu, přičemž stále větší množství jich pochází z rozvíjejících se trhů, které vykazují velmi dynamický růst. V České republice se ICC koná 19. května v Praze a 24. května v Brně.

„Společnost Intel přináší výpočetní a komunikační technologie do všech koutů světa,” řekl Martin Korman, Channel Marketing Manager společnosti Intel Czech. „Další rozvoj je v rukou stabilních místních prodejců, kterým poskytujeme školení ohledně výroby a prodeje počítačů. Spolupracujeme rovněž s místními vládami, které mají zájem o zvyšování počítačové gramotnosti a zmenšování propasti mezi vyspělými a rozvíjejícími se trhy.“

Hlavním cílem letošních konferencí je pomoci Intel® Premier Providerům a Intel® Product Integrátorům k maximálnímu růstu, který umožňují nejnovější serverové, desktopové a mobilní platformy Intel. Dále společnost Intel prodejcům a systémovým představí výhody nových produktů, vzdělávacích a marketingových programů.

Členové programu Intel Channel budou mít příležitost k setkání s místními i celosvětově působícími představiteli společnosti Intel, získají důležité poznatky o klíčových změnách ekonomického prostředí, vývoji potřeb spotřebitelů, nových modelech použití a rozvíjejících se technologiích. Účastníci budou mít přístup na semináře pokrývající klíčové produktové oblasti společnosti Intel, včetně mobility – významného motoru růstu a zisků – serverových systémů a nových modelů použití PC technologií.

Další informace o konferencích Intel Channel jsou dostupné na: www.intel.com/events/iccemea.

Mediálním partnerem ICC konferencí v České republice je týdeník Computerworld.

O partnerských programech Intel Channel

Programy Intel Channel pomáhají prodejcům a systémovým integrátorům při konstrukci, údržbě a prodeji produktů Intel. Členové mají přístup k řadě užitečných nástrojů, včetně technické podpory, demo produktů, školení, společných marketingových fondů, finančních rabatů a interaktivních marketingových nástrojů. Program má po celém světě v současnosti více než 125 000 členů.

Program Intel Premier Provider

Intel Premier Provider je nejvyšší stupeň členství v programech společnosti Intel. Prostřednictvím programu Intel Premier Provider je zajištěn úzký vztah se společností Intel a vyšší viditelnost na vysoce konkurenčním trhu.

Program Intel Product Integrator

Program Intel Product Integrator je navržen tak, aby všem členům zajistil důležité komponenty potřebné ke konstrukci kvalitních klientských a serverových systémů na platformě Intel. Hlavním cílem programu je zajistit integrátorům produkty, informace, školení a podporu, které jim umožní stavět kvalitní systémy s nejmodernějšími technologiemi Intel.

Tiskové zprávy

Diskuse