LiteOn SOHW-1693S - DVD vypalovačka

17. 5. 2005 17:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Actebis představuje novou interní DVD vypalovací mechaniku LiteOn, která usnadní a především urychlí zálohování vašich důležitých dat. Podpora nejrozšířenějších formátů a vysoká rychlost vypalování jsou základními znaky modelu SOHW-1693S.

LiteOn SOHW-1693S - DVD vypalovačka

Vypalovačka je dalším krokem kupředu v oblasti záznamu dat na digitální optická média. Její hlavní předností je možnost pálit data na DVD+R9 i DVD-R9, což jsou nová dvouvrstvá média nabízející 8,5 GB úložného prostoru. Na oba typy disků lze vypalovat až 4rychlostně. Zálohování vašich originálních filmů na DVD nebylo nikdy jednodušší. Už nemusíte trávit čas studováním, jak dvouvrstvé disky vypálit na DVD-R s pouhými 4,7 GB.

To jsme ale teprve na začátku výčtu všech schopností SOHW-1693S. Klasická DVD-R i DVD+R jsou vypalována až 16x, což zkracuje celý proces záznamu na zhruba 5 minut. Záloha obrovského objemu dokumentů, videí, hudby či fotek je tak otázkou chvilky.

Stejně na tom je i přepis DVD. Potřebujete rychle vypálit na přechodnou dobu data a někam je přenést? Není nic snazšího než si pořídit DVD+RW či DVD-RW disky. Plusková technologie vám umožňuje přepisovat až 10x a minusková až 8x. Čtení všech DVD probíhá 16x a přístupová doba k nim je pouhých 160 ms.

Zapomenuta nebyla ani rodina CD, neboť kompaktní disk je stále nedílnou součástí našich životů. Proto jistě každý uživatel ocení možnost číst je 48x, vypalovat je taktéž 48x a přepisovat je až 24x. Přístupová doba k nim je 160 ms.

Ochranu proti zničení média či ztrátě dat při procesu vypalování zajišťuje technologie SMART-BURN. SMART-X je zase funkcí, která má na starosti co nejefektivnější čtení dat z CD-DA (audio CD), VCD (Video CD) a SVCD (Super Video CD). Nechybí ale ani systém redukující hluk a vibrace vydávané mechanikou.

Nová vypalovačka LiteOn nepřekvapí jen svými schopnostmi a super rychlým pálením, ale také příznivou cenou, která je pro značku LiteOn typická.

Tiskové zprávy

Diskuse