Mustek PL510 - přenosný DVD přehrávač

17. 5. 2005 17:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Filmy i seriály kdekoliv s novým přenosným DVD přehrávačem Mustek

Mustek PL510 - přenosný DVD přehrávač

Praha 11.5.2005 – Actebis představuje nejnovější model přenosného DVD přehrávače společnosti Mustek vyznačujícího se kvalitním a hlavně velkým širokoúhlým displejem o úhlopříčce 10“.

Pohodlně se usaďte, ať už jste v autobuse, vlaku, letadle či jen na pikniku v přírodě a vychutnejte si právě začínající film. Stačí jen mít s sebou malý a lehký přehrávač Mustek PL510, který vám zkrátí dlouhé hodiny nudné cesty či jen zpříjemní šedivé a zamračené odpoledne.

Elegantní stříbrný krasavec s 10“ widescreen aktivním TFT displejem dokáže přehrávat kromě DVD-Videa i hudební soubory MP3 a JPEG obrázky. Samozřejmostí je potom podpora kompaktních disků ve formátech CD-DA (audio CD), VCD (video CD) a Kodak Picture CD.

Přehrávání na cestách je plynulé a nezadrhává se díky funkci ASP (Anti Shock System). Jízda v autobuse či vlaku není tedy pro PL510 žádnou překážkou. Zapomenuto nebylo ani na páry a tak je přístroj vybaven dvěma sluchátkovými výstupy. Skvělý obraz při sledování filmů doma, kde připojíte PL510 k televizoru, zajistí výstup s Progressive Scan. Díky němu vás při filmu nebudou rušit nedokonalosti digitálního videa.

Majitele digitálních fotoaparátů potěší slot pro SD/MMC karty, z nichž si můžete během vteřiny prohlížet právě pořízené fotky.

A co víc, přehrávač vydrží v chodu až dvě a půl hodiny a dobíjet ho lze i v autě. Kabel pro připojení adaptéru je dodáván už v základním příslušenství, které dále obsahuje dálkový ovladač velikosti kreditní karty, nabíjecí baterii, A/V kabel, sluchátka a dokonce cestovní obal. Obal neslouží ovšem pouze k ochraně přístroje, lze ho i snadno přidělat k sedačce v automobilu.

Nový úžasný Mustek PL510 je i přes svou technologickou vyspělost prodáván za velmi nízkou cenu, která z něho činí bezkonkurenční hit letošního jara.

Tiskové zprávy

Diskuse