Mustek R580 DVD - rekordér s 80 GB

17. 5. 2005 17:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Nahrávejte video digitálně na pevný disk s Mustekem!

Mustek R580 DVD - rekordér s 80 GB

Praha 11.5.2005 – Společnost Actebis představuje nový DVD rekordér Mustek R580 s 80 GB pevným diskem a vestavěným televizním tunerem.

Už máte dost nekvalitních kazet VHS, jejichž kvalita se snižuje s každým novým nahráním či přehráním? Nebaví vás neustálé přetáčení a hledání začátku záznamu? Chcete vstoupit do digitální éry vybaveni přístrojem, který vám nabídne snadnou obsluhu a vysokou kvalitu obrazu i zvuku?

Už nemusíte hledat, protože je tu Mustek R580, DVD rekordér skrývající ve svém nitru 80 GB velký pevný disk. Harddisk v rekordéru je určen pro snadné nahrávání pořadů a jejich pozdější editaci. Méně důležité záznamy z něho můžete po přehrání smazat a ty, které chcete navždy uchovat, jen z disku vypálíte na DVD. Jak snadné a pohodlné. Odpadá i jakékoliv přetáčení, prostě a jednoduše si na televizní obrazovce zobrazíte to, co se na pevném disku nachází. Stejně tomu je i v případě DVD disků.

Nahrávat můžete z televize, videa či satelitu. Na přední straně přístroje nechybí ani vstup iLINK pro okamžité nahrání videa z domácí digitální kamery. Přístroj podporuje pro nahrávání disky DVD+R/RW a nahrávka je kompatibilní s prakticky všemi novějšími DVD mechanikami a přehrávači. Před samotným začátkem procesu si můžete vybrat z pěti stupňů kvality záznamu, při nejvyšší kvalitě se vejde na jedno 4,7 GB DVD hodina videa, při nejnižší až 6 hodin. V nejběžněji používaném módu SP 2 hodiny.

Přehrávat lze kromě „pluskových“ disků používaných pro nahrávání i „minuskové“, tedy DVD-R/RW, dále CD-R/RW, na nichž jsou fotky ve formátu JPEG či hudba v MP3. Podporována jsou i CD ve formátu CD-DA (audio CD), VCD (Video CD) a Kodak Picture CD.

Pro playback DVD-Video slouží funkce Progressive Scan, která zajišťuje křišťálově čistý obraz bez jakýchkoliv digitálních vad (záleží také na kvalitě obrazu na DVD).

Vestavěný tuner velmi usnadňuje nahrávání, neboť nejste vázáni na to, zda máte přístroj připojen k běžnému televizoru či plazmovému displeji bez TV tuneru.

A to vše nabízí Mustek za bezkonkurenční cenu, která činí DVD rekordéry konečně dostupné opravdu každému.