Transcend T.sonic 610 - MP3 přehrávač

17. 5. 2005 17:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Actebis uvádí na český trh nový miniaturní multifunkční Transcend T.sonic 610, který rozjasní každý váš den.

Transcend T.sonic 610 - MP3 přehrávač

Stylový player je dodáván ve dvou variantách s různou datovou kapacitou. Transcend T.sonic 610 je vybaven flashovou pamětí o velikosti 512 MB nebo 1 GB. Jedná se o malinkatý přehrávač s rozměry 70x34.5x15.5 mm a hmotností pouhých 28 gramů. To jej činí ideálním společníkem na delší cesty i každodenní nošení po městě. Stále může být po ruce, aniž byste o něm vůbec věděli a tížil vás v kapse jako objemný discman či jiný přenosný audio přehrávač.

Díky dvoubarevnému OLED displeji s rozlišením 128x64 bodů (veliký 1“) je orientace v nahrané hudbě velice rychlá a snadná. K tomu přispívá mimo jiné i intuitivní a přehledné ovládání. Přehrávač podporuje dva nejrozšířenější kompresní formáty, tedy MP3 a WMA.

O to, že by vám došly během dne baterie, se nemusíte rozhodně bát, neboť doba přehrávání MP3 souborů je na plně nabitý integrovaný článek celých 14 hodin. Před odchodem do práce či školy vás rozhodně nezdrží ani nahrávání nové hudby, protože „T.sonic“ disponuje rozhraním USB 2.0. Zápis probíhá rychlostí až 2,8 MB/s a čtení dat 3,2 MB/s. Pomocí USB se Transcend T.sonic i dobíjí.

Pokud jste na svých cestách rádi informováni o novinkách z domova či světa nebo preferujete čas od času poslech rádia, určitě vás potěší přítomnost FM tuneru. Do paměti lze uložit až 20 rozhlasových stanic a navíc máte možnost vysílání nahrát do paměti přehrávače. Záznam probíhá ve vysoké kvalitě ve formátu WAV, s nímž můžete dále pracovat na počítači. Od záznamu z rádia je jen krůček k další funkci – diktafonu. Ten může být užitečný při nejrůznějších příležitostech, zcela jistě jej využijí studenti a novináři.

Přístroj je dodáván se sluchátky, šňůrkou, koženým ochranným obalem, USB kabelem, manuálem a CD se softwarem a ovladači.

Transcend T.sonic 610 je MP3 přehrávač určený pro aktivní počítačové uživatele, kteří si berou rádi svou oblíbenou hudbu s sebou ven. Cena obou modelů je navíc velmi příznivá.

Tiskové zprávy

Diskuse