Autodesk Forum 2005

12. 5. 2005 15:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Autodesk organizuje již druhý ročník setkání uživatelů, příznivců a přátel – Autodesk Forum 2005.

Autodesk Forum 2005

Autodesk Forum 2005 má v letošním kalendáři společnosti Autodesk klíčové postavení; Nové technologie z oblasti architektury a stavebnictví, strojírenství a infrastruktury proto budou prezentovat nejpovolanější specialisté Autodesku z různých částí světa.. Cílem uživatelské konference Autodesk Forum je předat přítomným hostům co nejkomplexnější informace o všech novinkách z oboru v co možná nejkratším čase a co nejpřirozenějším způsobem. Druhý ročník setkání Autodesku a jeho klientů proběhne 28. června 2005 od 9 hodin v prostorách hotelu Hilton v Praze.

Konferenci otevře hlavním příspěvkem výkonná ředitelka a předsedkyně správní rady společnosti Autodesk, paní Carol Bartz. Účastníci akce budou mít v průběhu dne možnost seznámit se podrobně s produktovými novinkami a načerpat aktuální informace o programech Autodesk Inventor, Productstream, Vault, AutoCAD Mechanical, Autodesk Map 3D, Civil 3D, MapGuide, Autodesk Architectural Desktop, Revit, Buzzsaw, Raster Design, Autodesk VIZ a mnoha dalších. Mluvit se bude samozřejmě i o novinkách programu AutoCAD 2006, který si přítomní budou moci vyzkoušet i prakticky.

Podrobnější informace o konferenci Autodesk Forum 2005, stejně jako registrační formulář, jsou
k dispozici na adrese: www.autodeskclub.cz/forum.

Součástí Autodesk Forum 2005 bude i výstavní část, ve které zúčastněné firmy představí své produkty, řešení a nabízené služby.

Tiskové zprávy

Diskuse