UMAX Premier 4345 - nový digitální fotoaparát

11. 5. 2005 13:13    Rubrika: Tiskové zprávy

UMAX na sezónu fotografování přichystal novou sadu digitálů

UMAX Premier 4345 - nový digitální fotoaparát

Výrobci mobilních telefonů čím dál tím více konkurují v segmentu fotografování. Své produkty běžně vybavují objektivem s digitálním snímačem, nalezneme dokonce i mobily s optickým zoomem. Tento trend způsobuje, že samostatný kompakt musí obsahovat alespoň 4megový čip. Ty ostatní s menším rozlišením zmizí v této sezóně v propadlišti dějin. Nároky uživatelů rostou i co se týče velikosti. Pod slovem kompakt si dnes představujeme výrobek, který byl před nedávnem nazýván termínem slim. Fotoaparáty musí být prostě tenké, lehké, s velkým rozlišením a s displejem nejlépe přes celou zadní obrazovku.

UMAX si je dobře vědom těchto trendů a razantně obměnil svoji produktovou řadu. Ta začíná na 4 megapixelech a končí unikátním kompaktem s rozlišením 8M. Všechny výrobky mají tloušťku těla pouhých 27mm, váhu nepřekračující 150 gramů a jejich distribuce začne v druhé polovině května. Jako první z této řady přijde na pulty UMAX Premier 4345.

UMAX Premier 4345 je skvělým nástrojem pro běžnou denní fotografii. Má kapesní rozměry, užitečné expoziční režimy, všechny běžně potřebné funkce a malou váhu. K napájení slouží dvě běžné tužkové baterie či nabíjecí akumulátory. Je to též první fotoaparát od UMAX Premieru, který disponuje funkcí PictBridge, tedy přímého tisku na tiskárnu.

Tento fotoaparát Vás prostě nezklame. A to ani cenou. UMAX Premier 4345 bude k dostání okolo 3.990,- Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse