UMAX Premier 8330 - tenký digitál s 8Mpx rozlišením

17. 5. 2005 17:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Digitální fotoaparáty, charakteristické neustálým růstem počtu megapixelů a překotným uváděním nových modelů na trh, dostaly další veskrze převratný produkt. Stal se jím 8M kompakt UMAX Premier 8330, který má tloušťku pouze 27mm. V tuto chvíli se jedná o jediný kompakt na světě, jež disponuje tak vysokým rozlišením.

UMAX Premier 8330 - tenký digitál s 8Mpx rozlišením

Fotografie jsou zobrazovány na 2,5“ displeji s 201.000 pixely, který sahá prakticky přes celou zadní stranu digitálu. Jako většina produktů ze stáje UMAX, je i tento vybaven škálou expozičních režimů, histogramem, makrem a trojnásobným optickým zoomem. Novinkou jsou funkce přímého tisku na tiskárnu PictBridge a digitální zoom umožňující až pětinásobné přiblížení. Fotoaparát poskytuje uživateli brilantní fotografie, nezatížené šumem. Každý vážný zájemce o fotografování, který nemá chuť nosit těžkou zrcadlovku, jej zcela jistě ocení.

Tento kompakt není pouze unikátní, ale i cenově dostupný. Jeho doporučená cena v obchodech činí 8.990,- Kč včetně DPH. Na českém trhu se objeví v polovině května.

Tiskové zprávy

Diskuse