Hitachi HTD-K180 - komplet domácího kina

18. 5. 2005 15:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Hitachi představuje nový komplet domácího kina. Společnost Hitachi uvádí na trh nový komplet domácího kina, který obsahuje DVD přehrávač s integrovaným receiverem, zesilovačem a sadu reproduktorů.

Hitachi HTD-K180 - komplet domácího kina

Praha 17.5.2005 – Nejnovější systém Hitachi pro domácí kino je určen pro všechny, kteří chtějí do svého obývacího pokoje vnést vůni digitálního věku a ještě tak neučinili. Hitachi HTD-K180 nabízí moderní technologie zabalené do stylového elegantního designu. Je vybaven duální laserovou mechanikou pro čtení disků CD-R a CD-RW vypálených jako VCD či SVCD. Soubory MP3 lze samozřejmě na HTD-K180 přehrávat z kompaktních disků také. Systém současně zvládá i čtení zapisovatelných DVD disků ve standardu DVD-R.

Celkový výkon sestavy je 160 W RMS, což znamená, že i středně velký pokoj se zaplní hlomozem drtících se aut, letícími kulkami a praskajícími kostmi. Každý ze satelitních reproduktorů má konkrétně výstupní výkon 25 W a subwoofer disponuje výkonem 35 W. O kvalitní zvuk bez zkreslení se ale také stará vestavěný digitální zesilovač a digitální procesor signálu (DSP). Systém dokáže dekódovat zvuk v normách DTS i Dolby Digital a stereo signál může upravovat do prostorového zvuku pomocí Dolby Prologic II, které nabízí mnohem lepší výsledný efekt než původní verze. Pro poslech hudby lze zvolit i jeden ze čtyř módů: Rock, Jazz, Pop a Classic.

Jako každý dobrý systém obsahuje ve svém nitru HTD-K180 digitální FM/AM tuner s podporou RDS (Radio Data System).

Nový komplet domácího kina Hitachi je prodáván za velmi výhodnou cenu, která ho činí dostupným téměř každému. Skutečně, kvalitní domácí kino už dnes není otázkou velkých investic.

V západní Evropě je v současnosti uveden na trh kromě HTD-K180 ještě další komplet (HTD-K185). Ten má oproti K180 vestavěn digitální TV tuner, který umožňuje příjem digitálního vysílání a digitálního teletextu

Tiskové zprávy

Diskuse