Hitachi PJ-LC7 - digitální projektor

18. 5. 2005 15:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Levný digitální projektor pro domácí zábavu. Hitachi představuje nový digitální projektor z modelové řady určené pro domácí kina.

Hitachi PJ-LC7 - digitální projektor

Praha 17.5.2005 – Nový projektor Hitachi PJ-LC7 byl vytvořen pro všechny běžné domácí uživatele, kteří chtějí sledovat filmy na plátně nebo si maximálně užívat hraní počítačových her. Ale i sportovní přenosy či seriály nemůže žádný televizor přenést do vašeho domova s takovým kino efektem, jaký umí vytvořit projektor.

PJ-LC7 je v klasické stříbrné barvě a v jednoduchém elegantním designu, tudíž zapadne do jakékoliv místnosti – ať už kanceláře nebo obývacího pokoje. Projektor váží pouze 2,25 kg, což ho činí ideálním přístrojem k přenášení. Může se tedy klidně stát vaším společníkem při návštěvě přátel, kde k němu stačí připojit počítač, video či DVD přehrávač a během pár minut si můžete užívat kvalitního domácího kina. Obraz o úhlopříčce 1,5m projektor zobrazí ze vzdálenosti 2,2m.

Přestože je PJ-LC7 velmi kompaktní, nabízí jasný a barevně věrný obraz, o který se starají tři 0,55“ LCD panely. Na kvalitu má samozřejmě vliv i SVGA rozlišení, svítivost 1500 ANSI lumenů a kontrast 400:1.

Projektor lze také uvést do Whisper módu, který snižuje hluk vydávaný chlazením na méně než 33 dB a šetří lampu. Nechybí ale ani digitální vertikální korekce obrazu či možnost zoomování.

Na zadní straně je PJ-LC7 vybaven vstupy pro klasický video i počítačový signál, což umožňuje všestranné použití projektoru. Nenáročným uživatelům poslouží i pro prezentaci, ale jeho hlavním cílem je bavit, a tak si s tímto přístrojem budete moci jako nikdy předtím vychutnat veškerou multimediální zábavu.

O to víc jistě potěší informace, že tento model je prodáván za velmi příznivou cenu, která z něj dělá projektor dostupný široké veřejnosti.

Tiskové zprávy

Diskuse