Intel Innovation Store v Praze

17. 5. 2005 14:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Prezentovány jsou nové zábavní technologie - nákup počítače se stává zajímavou zkušeností

Intel Innovation Store v Praze

PRAHA, 16. května 2005 – Společnost Intel a specializovaný prodejní řetězec počítačů Comfor dnes otevírají v centru Prahy Intel® Innovation Store. První prodejna tohoto druhu v Evropě je navržena tak, aby zákazníky inspirovala a poskytla jim osobní zážitky s různými druhy digitální techniky. Prodejna bude otevřena pouze 20 dní, během kterých v unikátním prostředí představí nejmodernější digitální domácí zábavu. Spotřebitelé tak mají jedinečnou, časově omezenou příležitost k seznámení, vyzkoušení a zakoupení celého spektra produktů moderní digitální zábavy od různých výrobců.

„Cílem projektu Intel Innovation Store je zajistit spotřebitelům zajímavé zážitky a podpořit prodej nových řešení domácí zábavy,” uvádí Martin Korman, Channel Marketing Manager, Intel. „Tato řešení budou k dispozici pouze po omezenou dobu. Ukazuje se, že zákazníci se stávají imunní vůči tradičním formám marketingu – toto je pokus rozproudit nadšení při nakupování digitální techniky.”

Podobné prodejny budou otevřeny v průběhu května a června i v dalších evropských městech – Praha je prvním z nich. Vzhledem k umístění prodejny Intel Innovation Store v centru města a provozu po omezenou dobu 20 dní se zde předpokládá velký zájem.

Obchod je rozdělen do tří hlavních oblastí: video, hry a hudba/mobilita. Každá sekce obsahuje nejnovější technologie. „V Praze představíme první PC založené na dvoujádrovém procesoru prodávané v České republice – s procesory Intel® Pentium® Extreme Edition 840 a Intel® Pentium® D,“ dodává Martin Korman. Zákazníci si budou moci veškerou zábavní techniku osobně vyzkoušet, jako by seděli doma v obýváku.

Intel Innovation Store
Celý obchod Intel Innovation Store byl navržen tak, aby se dal sestavit během několika dnů, což společnosti Intel umožní snadný a rychlý přesun mezi jednotlivými městy. Obchody budou po omezenou dobu k dispozici spotřebitelům, kteří mají zájem o seznámení s možnostmi digitální zábavy, o setkání s dalšími příznivci technologií nebo o informace k nákupu nových zábavních produktů do digitální domácnosti.

Kdy a kde?
Město: Praha

Slavnostní otevření: 16. 5. 2005
Provozní doba: 17. 5. až 5. 6. 2005, od 10 do 20 hodin
Adresa: Slovanský dům, Na Příkopě 22, Praha 1

Tiskové zprávy

Diskuse