Internet Security Systems startuje nový partnerský program

27. 5. 2005 11:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Internet Security Systems startuje nový partnerský program, kterým demonstruje zvyšování svých závazků vůči svým prodejním kanálům. Nově jmenovaný marketingový manažer společnosti bude řídit nábor nových obchodních partnerů

Bratislava/Brno - 24. května 2005 - Společnost Internet Security Systems, Inc. (ISS) dnes odstartovala nový partnerský program pro Evropu, Střední východ a Afriku, kterým zvyšuje své závazky vůči svým stávajícím partnerům, ale také dává impuls k rozšíření stávající sítě o nové partnery.

Zákazníci společnosti Internet Security Systems budou moci díky partnerskému programu a jeho certifikacím a zákaznickým referencím jednoduše rozpoznat její nejzasvěcenější partnery.

Nový partnerský program významně zvyšuje podporu ISS jejím partnerům poskytnutím ucelené sady výhod, což by mělo vést ke zvýšení efektivity práce partnerů se zákazníky a hlavně k posílení jejich ziskovosti. ISS v této souvislosti zaměstnala Patrika Teirlinckxe a pověřila ho vedením programu, což indikuje zásadní důležitost partnerských kanálů v obchodní strategii ISS.

"Aktivní péče o naše partnery je pro nás strategickým imperativem a expanzi partnerské sítě považujeme za základní kámen budoucího růstu,” řekl Peter Stremus, marketingový viceprezident společnosti ISS pro Evropu, Střední východ a Afriku (Vice President EMEA Marketing).

“Trh ve svém nejširším smyslu si v současnosti uvědomuje dvě zásadní vývojové tendence v oblasti zabezpečení,“ pokračuje Stremus. „Tu první představuje zjištění, že s pomocí firewallu a antivirového programového balíku již nejste plně chráněni proti nejnovějším hrozbám. Druhou tendenci reprezentuje fakt, že současné produkty k zabezpečení jsou reaktivní a tedy, podle definice, vždy příliš opožděné. Dnes už nezáleží na tom, jak rychle aktualizujete – jediné spolehlivé řešení je preventivní zabezpečení. Uvědomění si zmíněných tendencí vytváří nové a vzrušující příležitosti na trhu pro naše partnery, které zahrnují prvotřídní služby jako konzultace, analýzy zabezpečení, implementace, trvalou správu a vzdělávání.”

Zajištění úspěchu partnerského programu bude v kompetenci Patrika Teirlinckxe (Partner Marketing Manager, EMEA, ISS), kterého společnost zaměstnala přímo pro vedení jeho implementace. Teirlinckx disponuje více než dvanáctiletými zkušenostmi s IT distribucí u společností jako je Oracle, Microsoft a EMC.

“Jsem opravdu motivován přidat se k ISS právě teď,“ řekl Teirlinckx. “Na poli rychle rostoucího trhu přijali opravdu strategický závazek vůči svým partnerům.”

Partnerský program spojuje všechny partnery ISS do celkového EMEA (Europe, Middle East, Africa) rámce a poskytuje nové výhody nejen svým marketingovým partnerům, ale také partnerům podílejícím se na rozvoji obchodu, školeních, technické podpoře, zpřístupnění produktů a komunikaci. Program definuje čtyři kategorie: Distributoři, Smluvní partneři, Technologičtí partneři a Partneři z řad poskytovatelů řešení. V rámci poslední kategorie ISS vytvořila tři úrovně – stříbrnou, zlatou a platinovou.

Kromě přístupu k marketingové, školící, softwarové a technické podpoře společnosti se v případě platinových partnerů ISS zaváže k vysoké úrovni obchodního rozvoje, což kromě jiného zahrnuje zprávy o fúzích, účast na výroční konferenci partnerů ISS, přednostní výpisy z adresáře či společně sestavované obchodní plány.

Tiskové zprávy

Diskuse