Ježek Sonic v mobilech Panasonic

7. 6. 2005 10:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová modelová řada mobilních telefonů Panasonic nabídne legendární hru společnosti SEGA - Ježek Sonic. Svou „mobilní premiéru“ si oblíbená herní postavička Sonic odbude společně s novými telefony na podzim letošního roku.

Ježek Sonic v mobilech Panasonic

Hra Ježek Sonic bude předinstalována na šesti mobilních telefonech Panasonic. Modely VS3, VS7, SA6, SA7 a MX6, MX7 mají pro herní aplikace ideální předpoklad - displej, který je schopen zobrazit až 16 milionů barev a vyznačuje se vynikajícím jasem 300 kandel.

Titul Ježek Sonic byl vytvořen pro herní konzoli SEGA MEGA DRIVE již v roce 1991 a od té doby se ho celosvětově prodalo 38 milionů kusů. Sonicova dobrodružství a souboje s jeho úhlavním nepřítelem, doktorem Eggmanem, poběží na mobilních telefonech ve stejném rozlišení jako u původní verze pro herní konzoli. Adaptace hry pro mobilní telefony bude mít všechny původní úrovně a bude se lišit pouze nastavením obtížnosti a systémem hodnocení.

Nabídka pro mobilní telefony Panasonic se v budoucnu rozšíří nejen o další atraktivní hry, jako je Sonic, ale také o hudební a filmový obsah, který je v dnešní době velmi žádaným artiklem.

Tiskové zprávy

Diskuse