Notebooky Fujitsu Siemens - 5 hodin internetu zdarma

7. 6. 2005 11:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Notebooky od Fujitsu Siemens s pěti hodinami připojení zdarma

Společnost Fujitsu Siemens Computers nabízí k veškerým prodaným mobilním zařízením zdarma pět hodin vysokorychlostního internetového bezdrátového připojení prostřednictvím služby Eurotel WiFi Jet. Mezi mobilní zařízení, jichž se tato nabídka týká, patří všechny typy notebooků a kapesních počítačů (PDA). Každý zákazník, který si do konce června 2005 zakoupí notebook či PDA od Fujitsu Siemens Computers, zároveň obdrží kupón s přístupem na celkem pět hodin připojení k internetu. Účtuje se vždy prvních pět minut po připojení, dále pak každých započatých 30 vteřin. Kupon lze tedy využívat opakovaně až do úplného vyčerpání kreditu.

„Všechny notebooky i kapesní počítače od Fujitsu Siemens Computers, s jedinou výjimkou PDA Pocket LOOX, jsou standardně vybaveny bezdrátovou technologií. Služba Eurotel WiFi Jet tak představuje pro naše zákazníky bonus, s nímž si mohou ihned po koupi bezplatně vyzkoušet reálné možnosti bezdrátového připojení či okamžitě pracovat a zároveň tak mají možnost zdarma otestovat kvalitu a možnosti služby Eurotel WiFi Jet,“ uvedl Stanislav Hájek, produktový manažer mobilních zařízení Fujitsu Siemens Computers.

Služba vysokorychlostního bezdrátového připojení WiFi Jet od Eurotelu je určena zejména mobilním uživatelům na cestách a hodí se při činnostech, kde jsou potřeba výrazně vyšší rychlosti, než nabízejí technologie GPRS, CDMA či nově EDGE.

Eurotel WiFi Jet umožňuje dosáhnout maximální přenosovou rychlost až 512 kb/s. Přístupové body lze nalézt ve všech strategických místech České republiky. V současné době je k dispozici více než 180 přístupových bodů, jejichž seznam je k dispozici na stránkách www.wifijet.cz. Místa, kde je služba dostupná, jsou označena nálepkou Eurotel WiFi Jet nebo značkou Českého Telecomu.

Tiskové zprávy

Diskuse