Nokia podporuje sítě třetí generace pro Taiwan Mobile

8. 6. 2005 17:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia zajišťuje podporu při spuštění sítě třetí generace společnosti Taiwan Mobile

Espoo, Finsko – Tchajwanský telekomunikační sektor píše novou stránku historie spuštěním první sítě třetí generace, kterou vybudovala společnost Taiwan Mobile. Toto úvodní spuštění pod označením „catch 3! catch your eyes!“, jehož podporu po celou dobu až do tohoto okamžiku zajišťovala společnost Nokia, poprvé umožní uživatelům vyzkoušet si služby třetí generace. Implementace kompletního sortimentu služeb sítě „catch 3!“ později umožní uživatelům vychutnat si prostřednictvím služeb třetí generace celou řadu produktů z kategorie zábavy a videa.

Nokia se jako výhradní dodavatel systému WCDMA podílí na propagaci služeb třetí generace společně s firmou Taiwan Mobile. V přípravné fázi poskytla Nokia společnosti Taiwan Mobile nejen řešení a technologie třetí generace, ale také své celosvětové zkušenosti získané v této oblasti a navíc zajistila individuální úpravu přístrojů a přispěla k vývoji obsahu pro mobilní telefony.

Od roku 2004 je Nokia výhradním dodavatelem veškerého vybavení rádiových sítí a mobilních telefonních ústředen třetí generace pro společnost Taiwan Mobile. Kromě kompletního systému WCDMA poskytuje Nokia celou řadu profesionálních služeb potřebných k jeho nasazení. V roce 2001 dodala Nokia společnosti Taiwan Mobile kompletní systém GPRS a v roce 2002 na základě smlouvy také převážnou část systému WCDMA pro počáteční nasazení sítě.

Tiskové zprávy

Diskuse