ASUS stolní barebone systémy

10. 6. 2005 15:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Stolní barebone systémy ASUS přinášejí kreativní využití prostoru a bezpečnou ochranu dat

Taipei, Tchaj-wan; 8. června 2005 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední výrobce v oboru osobních počítačů, dnes představil tři nové kompaktní stolní barebone systémy, minivěž Terminator 2 (T2) a asi jako kniha velké Pundit 2 a Pundit 3, které přinášejí bezpečnou ochranu dat, vysoký výkon a multimediální zábavu při maximální úspoře prostoru. Všechny tři nové série nabízejí modely podporující procesory ze stájí Intel a AMD a poskytují širokou škálu řešení počítačových systémů pro různé požadavky uživatelů.

Série Terminator 2
Kromě možnosti vestavění nejnovějších procesorů Intel a AMD je série T2, která je o 50 % menší než standardní ATX PC věže, vybavena inovativními funkcemi, jaké lze najít výhradně u výrobků ASUS. Ochranu dat zajišťuje funkce Recovery Pro, která ukládá data uživatele, aplikací a operačního systému do vyhrazené chráněné oblasti pevného disku. Uživatelé mohou snadno obnovit původní tovární nastavení systému nebo novější stav bez použití zálohovacích CD. Navíc jsou všechny barebone systémy ASUS vybaveny také antivirem, který zajistí kompletní ochranu dat, i když na systém zaútočí virus.

K poslechu hudby slouží technologie Audio DJ, která uživatelům umožňuje poslouchat hudbu a rádio, aniž je zapotřebí nastartovat systém, což by mohlo trvat asi minutu nebo i déle. Pro zajištění tichého prostředí pro sledování filmů a poslech hudby nastavuje funkce Q-Fan automaticky rychlost ventilátoru podle zátěže a teploty systému, aby podpořila ničím nerušený zážitek.

Série Pundit 2 a Pundit 3
Nejnovější přírůstek barebone série Pundit P2 je nejmenší a nejlehčí barebone jednotka firmy ASUS. Díky kompaktnímu designu je systém Pundit 2-AE2 přenosný jako notebook. Elegantní skříňka je nejen perfektní doplněk do každé domácnosti nebo kanceláře, ale nabízí také úchvatnou reprodukci zvuku, ideální pro multimediální zábavu.

Stolní barebone systémy Pundit 3 jsou konstruovány tak, aby umožnily maximální využití prostoru v libovolném prostředí. Štíhlý a úhledný design umožňuje umístění ve svislé nebo vodorovné poloze, takže se ideálně hodí na přecpaný stůl i jako domácí centrum zábavy. Kromě unikátních funkcí firmy ASUS, jako je Q-fan a Recovery Pro, zapůsobí série Pundit také konstrukcí umožňující demontáž bez použití nástrojů a promyšleným vedením kabeláže, což značně usnadňuje upgrade a údržbu systému.

Pro podporu multimédií má série Pundit 3 čtečku 6 typů karet pro rozšíření paměťové kapacity a rychlý přenos dat mezi digitálními zařízeními. Nejnovější stolní barebone systémy mají také vysoce kvalitní 6kanálový zvuk a digitální výstup S/PDIF.

Tiskové zprávy

Diskuse