BenQ LCD Monitor FP72V - zaměřený na design a technologie

20. 6. 2005 16:01    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ představuje svůj nejnovější designový skvost. Monitor FP72V je dokonalým doplňkem pro lidi zaměřené na design a technologie

BenQ LCD Monitor FP72V - zaměřený na design a technologie

Evropa, 16. květen 2005 – Společnost BenQ představila svůj nejnovější designový skvost. Monitor FP72V je navržen tak, aby naplnil potřeby uživatelů zaměřených na design, kteří žijí a pracují v aktivním prostředí.

Díky využití technologie Senseye – patentované technologie společnosti BenQ pro digitální rozšíření obrazu – je kvalita obrazu automaticky vylepšena, což se projevuje ve vyšší rozlišitelnosti obrazových objektů, které jsou hlubší, bohatší a čistší. Model FP72V dokonale naplňuje představy lidí, kteří čekali na stylový design monitoru, jenž bude odpovídat jejich osobnosti a atmosféře, v níž pracují a žijí. Volitelné nastavení výšky, široké pohledové úhly umožňující snadno sdílet zobrazovaný obsah, automatické nastavování jasu a odnímatelná webová kamera z tohoto LCD monitoru činí dokonalý doplněk pro uživatele, kteří kladou důraz na design a trendy.

Monitor FP72V je nejnovějším překvapením od společnosti BenQ, která letos již získala mnohá ocenění za nejrůznější produkty. Kreativní směs designu, životního stylu a technologií opět ukazuje sílu BenQ být jednou z předních světových společností v oblasti technologií.

Kombinace technologií a životního stylu je jednou z největších výzev, které společnosti orientované na potřeby zákazníků dnes čelí. BenQ tuto výzvu přijala a vyvíjí produkty s designem, který se snadno stane součástí našeho každodenního života. Dokonalé vyvážení inovací a příjemných pocitů umožní snadné přijetí nejmodernějších technologií v každém prostředí.

Monitor FP72V je dalším skvělým příkladem vývoje, jímž společnost BenQ prošla během minulých let a který upevnil její postavení společnosti, která nastavuje trendy pro ostatní.

Specifikace monitoru FP72V

Monitor FP72V s úhlopříčkou 17 palců je vybaven plochým LCD displejem s aktivní matricí TFT (thin film transistor – tranzistor vyrobený technologií tenkých vrstev), která zajišťuje široký zobrazovací úhel (178 stupňů), vysoké rozlišení (1280 x 1024 SXGA), velký kontrastní poměr (1000:1), dobu odezvy 25 ms a dokáže zobrazit až 16,7 miliónu barev. Monitor je vybaven portem D-Sub, digitálním vstupem DVI-D a třemi porty USB 2.0

Tiskové zprávy

Diskuse