ELMA - THERM - Microsoft Business Solutions - Navision

20. 6. 2005 16:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ELMA - THERM ukončila implementaci. Microsoft Business Solutions - Navision

Jedna s největších elektromontážních firem v České republice zvolila Microsoft Navision.

Microsoft oznámil, že jeho partnerská společnost AutoCont CZ dokončila implementaci informačního systému Microsoft Navision ve společnosti ELMA - THERM. Projekt byl zahájen v červnu 2004 a jeho cílem bylo zajistit hladký přechod ze systému Microsoft Great Plains na Microsoft Navision. Projekt se řešil jako komplexní dodávka informačního systému s důrazem na podporu hlavních firemních procesů a řešení specifické problematiky společnosti ELMA - THERM. Těmi jsou elektromontážní práce, výroba rozvaděčů a komplexní zpracování projektů.

Hlavní cíle projektu byly následující:

• umožnit hladký přechod ze systému Microsoft Great Plains na nový systém Microsoft Navision,

• zajistit pevné propojení informačního systému s interním zakázkovým systémem,

• sjednotit datovou základnu a umožnit všem uživatelům mít k dispozici aktuální a konzistentní data,

• umožnit škálovatelnost, a tím další rozšiřování systému.

Celková koncepce řešení předpokládá nasazení moderního a výkonného informačního systému Microsoft Navision na databázové platformě Microsoft SQL Server 2000. Takto postavené řešení zajišťuje do budoucna díky své otevřenosti další rozvoj a podporuje další strategické cíle společnosti ELMA - THERM v oblasti IS/IT.

O společnosti ELMA - THERM

ELMA - THERM patří mezi největší elektromontážní firmy v České republice se zastoupením formou dceřiných společností na Slovensku, v Polsku a nově i v Rusku. Nabízí kompletní služby v oblasti realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu, zpracování variantních technických řešení, přes realizaci díla až po zabezpečení servisu.

Tiskové zprávy

Diskuse