ISS - ocenění Frost and Sullivan Award 2005

22. 6. 2005 16:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ISS obdržela prestižní ocenění Frost & Sullivan Award 2005 za vedoucí úlohu její technologie v oblasti koncového zabezpečení

Praha — 22. června 2005 — Společnost Internet Security Systems (ISS) oznámila, že získala prestižní ocenění Frost & Sullivan Award 2005 za vedoucí úlohu její technologie v kategorii koncového zabezpečení. Konkrétně byla oceněna její inovační produktová řada koncového zabezpečení zahrnující softwarové zařízení RealSecure® Desktop a jejího nástupce, Proventia® Desktop, software nedávno uvedený na trh s integrovanou technologií nazvanou Systém virové prevence (Virus Prevention System, VPS). Obě řešení jsou navržena tak, aby preventivně chránila obchodní organizace proti síťovým útokům a útokům aplikací.

“Společnost ISS nabízí vskutku komplexní a efektivní řadu produktů koncového zabezpečení, což ji, podle našeho názoru, činí lídrem v této oblasti,“ řekl Jose Lopez, senior industry analytik společnosti Frost & Sullivan. “Kombinace téměř okamžitých informací o nejnovějších zranitelnostech a internetových hrozbách, které poskytuje výzkumný a vývojový tým ISS X-Force, s bezpečnostní technologií příští generace, jakou je například Systém virové prevence (VPS) nebo Prevence zneužití zahlcení vyrovnávací paměti (Buffer Overflow Exploit Prevention, BOEP) – to ISS ve srovnání s jinými znatelně zvýhodňuje. Internet Security Systems je opravdovým technologickým lídrem a zaslouží si naše ocenění za vedoucí úlohu technologie v oblasti koncového zabezpečení (Technology Leadership Award for endpoint security).”

“Poslední dekádu ISS věnovala dodávání špičkových bezpečnostních inovací navržených k proaktivnímu zastavení internetových hrozeb ještě před tím, než mohou ovlivnit různé obchodní aktivity, řekl Tom Noonan, předseda, prezident a CEO společnosti Internet Security Systems. “Náš nejnovější úspěch, Proventia Desktop s integrovanou technologií VPS, mění prostředí trhu s koncovým zabezpečením tím, že nabízí takovou ochrannou vrstvu proti „zero-day“ virům, jaká nemá ve svém odvětví srovnání. Díky technologickým pokrokům, jakým je například VPS, se světově nejprestižnější organizace přiklánějí k ISS, aby se vypořádali se svými bezpečnostními obavami.”

Frost & Sullivan Award for Technology Leadership je každoročně udělována společnosti, která demonstrovala vynikající technologické výsledky ve svém odvětví. Úspěšností ve všech stádiích životního cyklu technologie – inkubaci, adaptaci, úpravách a dospělosti – ISS zajistila neustálý proud vylepšení své nabídky koncového zabezpečení. Její novinka na trhu, Proventia Desktop, staví na úspěchu jejího předchůdce, lídra na trhu, softwarového zařízení s názvem Real Secure Desktop. Tato nová nabídka dává dohromady prvky osobního firewallu, prevence nežádoucích průniků, VPN zabezpečení a kontroly granulárních aplikací s novou technologií virové prevence, prevencí zneužití zahlcení vyrovnávací paměti, vylepšenou kontrolou aplikací a nástroji proti spywaru.

Tiskové zprávy

Diskuse