AAC - počítače BRAVE na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary

1. 7. 2005 16:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Intel dnes oznámila, že počítače BRAVE٭ společnosti AAC s technologiemi Intel budou využívány k zajištění celého technologického zázemí jubilejního 40. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, který se koná 1.- 9. července 2005.

Celkem 200 počítačů BRAVE vybavených procesory Intel® Pentium® 4 s technologií Hyper-Threading pro desktopová PC či mobilní technologií Intel® Centrino™ pro notebooky budou poskytnuta společností AAC produkci festivalu, tiskovému středisku a rovněž do internetové kavárny v hotelu Thermal, která bude sloužit všem návštěvníkům festivalu. Kromě této kavárny pak mohou zájemci využít internetového přípojení i na dvou přípojných místech, tzv. hotspotech v Karlových Varech, a to v hotelu Pupp a v hotelu Termal.

„Technologické inovace společnosti Intel přinášejí nové zážitky do oblasti multimédií, ať se již jedná o zobrazení realistických filmů či videí, dynamických světelných efektů či skvělých zvukových možností,“ komentuje oznámení Petr Ulvr, Intel Marketing Development Manager. „Jsme přesvědčeni, že naše technologie a platformy přinesou filmovému průmyslu nové, interaktivní možnosti ve zpracování a prezentaci audiovizuálního umění.“