Logitech souprava pro videohovory přes MSN Messenger

8. 7. 2005 16:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech QuickCam Communicate STX for MSN Messenger – souprava pro videohovory přes MSN Messenger

Logitech souprava pro videohovory přes MSN Messenger

PRAHA, Česká republika a ROMANEL-SUR-MORGES, Švýcarsko — Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), celosvětově přední výrobce webových kamer, a MSN® oznámili uvedení cenově dostupné a stylové webové kamery QuickCam® Communicate™ STX for MSN Messenger.

Tato kombinace webové kamery a náhlavní sady byla vytvořena konkrétně pro funkci Video Conversation (videohovory) v MSN Messengeru 7, který byl na celém světě uveden v 26 jazycích v dubnu 2005 a který poskytuje vylepšené funkce pro přenos obrazu, hlasu a větší možnosti osobního přizpůsobení, jež lidem umožňují komunikovat mnohem přirozenějším a účelnějším způsobem než kdykoli dosud. Funkce Video Conversation v MSN Messengeru 7 lidi spojuje jedním kliknutím pomocí zvuku synchronizovaného s obrazem a nabízí možnost sledovat obraz na celé ploše monitoru. Balíček QuickCam Communicate STX poskytuje v jediné soupravě vše, co je k tomuto způsobu komunikace potřeba.

Webová kamera je určená pro stolní počítače a vyznačuje se vysoce kvalitním snímacím senzorem VGA CMOS s rozlišením 640 x 480 pixelů a skvělým výkonem i v situacích, kdy světelné podmínky nejsou ideální. Kamera má leštěný černý povrch, pružnou klipsnu pro uchycení na ploché monitory a kontrolku s chladně modrým světlem, která svítí, když je kamera v činnosti. Její smělý design kombinuje tvar oční bulvy – typický pro webové kamery Logitech – a ostré, pravoúhlé linie, jež rámují vsazený objektiv a přitahují k němu pozornost. Balení dále obsahuje rovněž stylovou sadu Logitech® Internet Chat vybavenou mikrofonem, který potlačuje okolní hluk a poskytuje stereo zvuk.

„QuickCam Communicate STX for MSN Messenger je skvělá webová kamera pro ty, kdo chtějí kompletní, cenově dostupné a stylové řešení,“ řekla Gina Clarková, ředitelka marketingu Video Business Unit společnosti Logitech. „Oživuje ji žhnoucí modré světlo a doplňuje ji štíhlá náhlavní sada s týlním můstkem a mikrofonem. Díky tomu je vynikajícím nástrojem pro uskutečňování videohovorů se zobrazením na celé ploše monitoru při kontaktu s rodinou a přáteli prostřednictvím aplikace MSN Messenger 7.0.“

Cena a dostupnost
Souprava webové kamery a náhlavní sady QuickCam Communicate STX for MSN Messenger bude k dostání koncem tohoto měsíce za doporučenou maloobchodní cenu 1990,- Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse