Logitech bezdrátová sluchátka pro iPod

8. 7. 2005 16:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Žádné kabely: Logitech představuje bezdrátová sluchátka pro iPod. Bezdrátová sluchátka Logitech Wireless Headphones for iPod nabízejí vynikající kvalitu poslechu digitálního zvuku bez interferencí

Logitech bezdrátová sluchátka pro iPod

FREMONT, Kalifornie, a ROMANEL-SUR-MORGES, Švýcarsko — Již žádné motanice, smyčky ani uzly: nyní se mohou milovníci hudby osvobodit od kabelů, jimiž byli přikováni ke svým iPodům, a mohou vychutnávat vysoce kvalitní zvuk – bezdrátová sluchátka pro iPod® jsou zde. Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), přední dodavatel bezdrátových periférií pro různé platformy, představila bezdrátová sluchátka Logitech® Wireless Headphones for iPod. Lidé nyní mohou jednoduše připojit bezdrátový adaptér, odložit svůj iPod stranou a pohybovat se až 10 metrů od něj – aniž by jim unikla jediná nota.

„Bezdrátová sluchátka umožňují, aby lidé nebyli ke svému přehrávači hudby připoutáni, a odstraňují nepříjemnosti spojené s kabely,“ řekl Ray Weikel, ředitel marketingu produktů Audio Business Unit společnosti Logitech. „Již nebudete muset rozmotávat kabely sluchátek, když vytáhnete svůj iPod z tašky, ani se zabývat rovnáním kabelů místo toho, abyste si vychutnávali hudbu. Jsme přesvědčeni, že naše bezdrátová sluchátka budou pro majitele iPodů skutečným osvobozením.“

Bezdrátová sluchátka Logitech Wireless Headphones for iPod jsou výsledkem kombinace bohatých zkušeností společnosti Logitech v oblasti bezdrátových technologií, cenami ověnčených audio produktů a inovačního průmyslového designu. Jsou vybavena integrovanými ovládacími prvky pro iPod na straně sluchátek, takže si lidé mohou nastavovat hlasitost a dále také mohou přeskakovat na další nebo předchozí skladbu, přehrávat nebo zastavit přehrávání svých playlistů – zatímco iPod leží nedotčený na desce stolu, v tašce s věcmi na cvičení nebo v kapse. A navíc – sluchátka jsou vybavena vyspělou bezdrátovou technologií Bluetooth® 1.2, jež obsahuje funkci adaptivního přelaďování frekvencí pro zajištění křišťálově čistého digitálního zvuku bez jakýchkoli interferencí (rušení). Plnopásmové neodymiové drivery o průměru 40 mm poskytují bohatý zvuk a posílené basové pásmo.

Bezdrátová sluchátka Logitech Wireless Headphones for iPod jsou zkonstruována tak, aby pevně a pohodlně přilnula k uším. Týlní pásek je lehký, pružný a odolný – díky tomu jsou sluchátka ideální pro použití v nejrůznějších prostředích. Jejich hmotnost je pouhých 90 gramů a bezdrátový adaptér, který se připojuje do sluchátkového konektoru, váží necelých 30 gramů.

Sluchátka lze použít ve spojení s každým iPodem s dock konektorem na spodní straně, kterým jsou vybaveny téměř všechny modely prodané během posledních dvou let. Sluchátka a adaptér jsou spárovány ve výrobě, takže je lidé mohou začít s iPodem používat okamžitě po vybalení z krabice. Napájení sluchátek zajišťují akumulátorové baterie, které na jedno nabití vydrží přehrávat hudbu až po osm hodin. Plné nabití produktu trvá 2,5 hodiny. Adaptér i sluchátka lze nabíjet současně pomocí dodávaného adaptéru na střídavé napětí, který je vybaven dvěma konektory.

Bezdrátová sluchátka Logitech Wireless Headphones for iPod jsou zařazena do programu "Made for iPod". Tento program znamená, že dané elektronické příslušenství bylo zkonstruováno konkrétně pro použití s iPodem a jeho výrobce certifikuje, že jeho produkt splňuje kritéria společnosti Apple na požadované parametry.

Cena a dostupnost
Bezdrátová sluchátka Logitech Wireless Headphones for iPod budou k dostání v maloobchodech a on-line, včetně prodejen společnosti Apple a na adrese www.logitech.com, v červenci ve Spojených státech a Evropě. Doporučená maloobchodní cena tohoto produktu v Evropě je \$149,99.

Tiskové zprávy

Diskuse