BenQ DV3250 - Nový širokoúhlý LCD televizor

19. 7. 2005 19:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový širokoúhlý LCD televizor BenQ do každého pokoje

BenQ DV3250 - Nový širokoúhlý LCD televizor

Praha 18.7.2005 – Vítejte v digitálním věku, vítejte ve světě plochých a štíhlých televizorů s úžasným obrazem a dokonalým designem. BenQ hrdě představuje svůj nejnovější model LCD televizoru s úhlopříčkou 80 cm a opravdovým formátem displeje 16:9.

Televizor BenQ DV3250 je určen do středně velkých obývacích pokojů, ale náročnějším spotřebitelům může samozřejmě posloužit i jako luxusní TV do ložnice. Vždyť DV3250 není pouhým dalším plochým televizorem na trhu. Nabízí skutečný poměr stran 16:9 (většina LCD televizorů na trhu je 15:9), poskytuje velmi vysoké rozlišení obrazu 1366x768, jas 500 cd/m² a kontrast 800:1. To vše ve spojení s technologií Senseye vylepšující barvy, ostrost obrazu a kontrast. DV3250 je stejně jako další LCD televizory BenQ dokonalým společníkem do domácnosti.

Většina LCD televizorů trpí slabinou samotné technologie - rychlé pohyby se na nich rozmazávají a výsledkem je horší dojem ze sledování filmu. Společnost BenQ vytvořila DV3250 tak, aby byl tento nedostatek eliminován. Přístroj se může pochlubit rychlou odezvou 12 ms, která znamená stabilní a jasný obraz i v rychlých scénách akčních filmů.

Televizor DV3250 je také připraven pro připojení k domácímu kinu či počítači. Je vybaven klasickými kompozitními vstupy, S-Video vstupem, SCART vstupem, VGA, DVI a komponentními (Y Pb Pr / Y Cb Cr) vstupy. Nehovořili bychom samozřejmě o televizoru, pokud by DV3250 neměl integrovaný tuner. S ním, respektive s příjmem televizního signálu je spjata řada známých funkcí jako obraz v obraze, zmrazení obrazu, rodičovský zámek či sleep.

Tento model také nezaostává v oblasti zvuku - disponuje dvěma integrovanými reproduktory o výkonu 2 x 10 W a technologiemi Dolby, Virtual Dolby Surround Pro Logic II a Surround SRS TruSurround®XT Sound Effect pro vytvoření efektu prostorového zvuku i bez šestikanálového reproduktorového systému.

A na závěr ještě menší bonbónek. Pokud se obáváte, že vám po příchodu HDTV televizního vysílání a nástupce DVD váš DV3250 zastará, jsou to obavy neopodstatněné. Po připojení set top boxu lze totiž přijímat klidně i signál standardu 1080i a užívat si nejkvalitnější video současnosti.

Stručně řečeno, nový LCD televizor BenQ uspokojí i ty nejnáročnější a radost z něho bude mít tedy opravdu celá rodina.

Tiskové zprávy

Diskuse