Nokia oznámila, že uvede na trh hru Asphalt: Urban GT 2

19. 7. 2005 19:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Hra Asphalt: Urban GT 2 pro platformu N-Gage na trhu letos na podzim

Espoo, Finland – Nokia oznámila, že uvede na trh hru Asphalt: Urban GT™ 2, čerstvé pokračování velkolepé hry pro platformu N-Gage, v níž závodí auta snů. Licencovaná hra Asphalt: Urban GT™ 2, kterou vytvořila a vydala společnost Gameloft, představuje posun vpřed, vyznačuje se divočejšími akčními scénami, jejichž aktéry jsou skutečné automobily a motocykly ve skutečných lokalitách.

„Jsme moc rádi, že se hra Asphalt znovu vrací na platformu N-Gage. Asphalt: Urban GT 2 zintenzivňuje prožitek ze závodění ve velmi rychlých autech snů,“ uvedl Gregg Sauter, ředitel divize Games Publishing společnosti Nokia. „Je to závodní hra, kterou budete chtít mít všude s sebou.“

„Trojrozměrný svět hry Asphalt: Urban GT 2 vás na první pohled uchvátí, stejně tak jako solidní ovládání a realistický simulátor kolizí, který nabízí skvělý zážitek ze závodění na platformě N-Gage!“ řekl Julien Fournials, viceprezident divize Production společnosti Gameloft.

Předpokládá se, že hra Urban GT™ 2 pro herní konzoli N-Gage bude v obchodech k dostání v listopadu 2005.

O společnosti Gameloft

Gameloft je přední světovou společností zabývající se vývojem a vydáváním videoher pro mobilní telefony. Byla založena v roce 1999 a stala se je jedním z předních inovátorů v tomto oboru. Gameloft vytváří hry určené pro telefony vybavené technologiemi Java, Brew nebo Symbian. Očekává se, že celkový počet mobilních přístrojů s těmito technologiemi překročí v roce 2007 hranici jedné miliardy. Partnerské dohody s předními poskytovateli licencí a osobnostmi ze světa sportu jako např. Ubisoft Entertainment, Universal Pictures, Paramount Studios, Dreamworks, Vans, Vijay Singh a Geoff Rowley umožňují společnosti Gameloft navazovat pevné vztahy s mezinárodními značkami. Kromě spolupráce s těmito partnery společnost Gameloft vlastní a vydává tituly jako Block Breaker Deluxe, Asphalt: Urban GT a Siberian Strike. Díky smlouvám s významnými mobilními operátory, výrobci telefonů, specializovanými distributory a díky svému internetovému obchodu má Gameloft distribuční síť ve více než 65 zemích světa. Společnost má pobočky v New Yorku, San Francisku, Montrealu, Paříži, Londýně, D\xFCsseldorfu, Miláně, Barceloně, Pekingu, Tokiu a Hongkongu. Akcie společnosti Gameloft se kótují na burze Euronext Paris (ISIN: FR0000079600, Bloomberg: GFT FP, Reuters: GFT.PA). Další informace získáte na stránce www.gameloft.com.

Tiskové zprávy

Diskuse