Toshiba Tecra S2-257 - nobbook uveden na trh

19. 7. 2005 19:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba Tecra S2-257 – notebook nabitý nejnovějšími technologiemi

Toshiba Tecra S2-257 - nobbook uveden na trh

Praha, 19. 7. 2005 – Společnosti Tech Data Distribution a Toshiba oznámily, že od 1. srpna začnou s dodávkami notebooku Toshiba Tecra S2-257 na český a slovenský trh. Jedná se o nejoblíbenější notebook značky Toshiba pro oblast firemního nasazení. Vyznačuje se vysokým výkonem, vynikající rozšiřitelností a dlouhou výdrží chodu na baterie. Skvělých hodnot dosahuje i rozlišení displeje, které činí 1400 x 1050 bodů.

Dlouhá výdrž baterie poskytuje maximální mobilitu v průběhu celého pracovního dne. Skvělá multimediální výbava zahrnuje jasný displej 15" TFT, výkonný grafický systém Nvidia GeForce 6600 a unikátní zapisovací mechaniku DVD SuperMulti. Tecra S2 je vybavena nejnovějším rozhranním WLAN 802.11b/g, které je až 5x rychlejší než 802.11b a podporuje stolní dokovací jednotku a systém výměnného příslušenství Slim SelectBay. Starší periferie lze připojit pomocí paralelního i sériového portu.

Notebook Toshiba Tecra S2-257 je vybaven mobilním procesorem Intel Pentium M 760 (2,0 GHz, 533 MHz FSB, 2 MB L2 cache), 512 MB operační paměti (rozšiřitelné na 2048 MB), rychlým pevným diskem s kapacitou 80 GB (5400 ot./min) a bohatým sortimentem různých portů. Komunikace s okolím je zajištěna pomocí modemu či síťové karty LAN, nebo bezdrátově, pomocí technologií WiFi a Bluetooth. Mnohé uživatele potěší i integrovaná čtečka paměťových karet a vstup pro replikátor portů. Notebook je vybaven také souborem nejnovějších technologií ochrany notebooku a zabezpečení dat, který Toshiba pojmenovala EasyGuard.

Součástí balení notebooku je bohatá softwarová výbava, která zahrnuje: operační systém MS Windows XP Pro CZ, WinDVD, Microsoft Office OneNote 2003, ConfigFree a nástroje a ovladače Toshiba.

Notebook Toshiba Tecra S2-257 v uvedené konfiguraci bude v prodeji od 1. srpna za cenu 56 990 Kč bez DPH. Na notebook je poskytována 3 letá mezinárodní záruka, kterou je možno rozšířit na 4 roky.

Technické parametry

Procesor

typ:Intel® Centrino™ Pentium® M procesor 760 (533 MHz FSB, 2MB L2 cache)

frekvence : 2.0 GHz