Edimax EP-4203DL - Gigabitová síťová karta do PCMCIA

26. 7. 2005 14:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová notebooková Gigabitová síťová karta Edimax

Edimax EP-4203DL - Gigabitová síťová karta do PCMCIA

Praha 21.7.2005 – Chybí vám v notebooku síťová karta? Nebo síťovou kartu máte, ale pracujete s velkými objemy dat a vyžadujete co možná nejrychlejší přenosovou rychlost dat? Společnost Actebis Computer pro vás má jednoduché řešení – uvádí na trh síťovou kartu pro notebooky pracující rychlostí až 1 Gb.

Neodmyslitelnou součástí každého notebooku je již několik let slot CARDBUS pro rychlý přenos dat. Toho Edimax využívá ve prospěch zákazníků vyžadujících nejrychlejší možné připojení k síti. Actebis Computer, s.r.o. uvádí na trh 32-bitovou kartu EP-4203DL s podporou rychlostí 10, 100 nebo dokonce 1000 Mbit/s. Připojit prakticky jakýkoliv přenosný počítač do super rychlé sítě není tedy nejmenší problém a kopírování větších objemů dat se stává otázkou minut, ne-li vteřin. EP-4203DL podporuje následující standardy IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab a IEEE 802.3x.

Jednoznačnou výhodou karty je, že RJ-45 konektor se nachází přímo na jejím boku a stačí do něho jednoduše připojit síťový kabel (karta je tzv. dongle free). Vzhledem k tomu, že zařízení podporuje Plug-and-Play instalaci, nečeká vás žádná zdlouhavá a zbytečně složitá procedura. Kartu jen zasunete a můžete s ní začít ihned pracovat.

EP-4203DL je malá, lehká a tím pádem i snadno přenosná séťová karta, která upgraduje obyčejný notebook ve velmi důležité oblasti. Pokud tedy hledáte rychlé síťové řešení pro váš přenosný počítač, ať už pro práci či zábavu, je nová síťová karta Edimax tím pravým řešením.

Tiskové zprávy

Diskuse