Acer - LCD displeje řady Gamers

26. 7. 2005 14:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje řadu LCD displejů Gamers, které jsou ideální pro hraní her, multimédia a technicky zaměřené domácí uživatele Inspirativní displej

Acer - LCD displeje řady Gamers

PRAHA, 22. července 2005. Společnost Acer nadále pokračuje ve vývoji převratných displejů a upevnila si vedoucí postavení na západoevropském trhu zavedením zcela nové řady monitorů. Podle nejnovějších údajů společnosti Bryan Norris Associates (za 4. čtvrtletí 2004) o prodeji “značkových výrobků” na evropském trhu pokračuje společnost Acer ve zvyšování prodeje LCD monitorů a posiluje své vedoucí postavení 16% podílem na trhu.

Společnost Acer pokračuje v úsilí o další růst, který zakládá na uspokojování rostoucích nároků uživatelů neustálým zlepšováním prodejního programu, nabídkou progresivních TFT technologií, inovativních designů a vynikající ergonomie.

Monitory nové řady Acer Gamers 17“ a 19“ mají stejný atraktivní vzhled a jsou opatřeny jedinečně tenkým rámečkem. Nabízejí tedy větší plochu pro publikační činnost, hraní her anebo jiné využití, jemuž dají přednost technicky orientovaní domácí uživatelé, kteří dokáží ocenit styl a optimální grafický výkon.

AL1951AS a AL1751AS jsou elegantní LCD monitory, které jsou navrženy a vyrobeny tak, aby doplňovaly zařízení moderní domácnosti i kanceláře. Jejich jemné geometrické linie podtrhují jednoduchý až minimalistický vzhled. Nabízejí maximální zobrazovací plochu a současně zabírají minimální plochu na pracovním stole či v obytném prostoru. Monitory upoutají promyšleným inteligentním řešením – především zaujme dvoubarevný tenký rámeček (černostříbrný), který zvýrazňuje tenké provedení monitoru, jakož i ovládací prvky a reproduktory, chytře umístěné na stojanu. Tím je zajištěn nejen snadný přístup, ale navíc i optimální využití prostoru. Elegantní monitory AL1951AS a AL1751AS se vyznačují zjednodušeným vedením kabelů, protože veškerá volitelná rozhraní se nacházejí na stojanu displeje.

Při vývoji obou monitorů - AL1951AS a AL1751AS – byly využity nejdůležitější technologie, které vyžadují náročné grafické aplikace, jako např. herní konzole, akční filmy či živé sportovní přenosy. Oba modely se vyznačují vysokou svítivostí 300 cd/2, neobyčejně krátkou dobou odezvy 8 ms a displejem Acer CrystalBrite. Při tak krátké době odezvy si uživatel může vychutnat sportovní utkání i akční hry s téměř reálným zobrazením bez zubatých obrysů či "duchů", které jsou typické pro delší doby odezvy.

Oba monitory AL1751AS a AL1915AS jsou vybaveny nejnovějšími rozhraními, která zajišťují pohodlné a univerzální připojení. Digitální (DVI) a analogové (D-sub) konektory umožňují připojit veškeré domácí a kancelářské vybavení.

Univerzální design, možnosti volby digitálního rozhraní a vynikající technologie panelu dokazují, že monitory Acer AL1951AS a AL1751AS jsou vhodné do jakéhokoli prostředí. Jediné zařízení nabízí vše - moderní vzhled a možnost využití pro média doma i v zaměstnání a pro zábavu.

Na LCD monitory Acer je poskytována tříletá záruka carry-in.

AL1751AS 17“ TFT, rozlišení 1280 x 1024 bodů, jas 400 cd/m2, barevnost 16,7 miliónů barev, bodová rozteč 0,264 mm, kontrast 500:1, reproduktory, vstup: DVI-D, D-sub, doba odezvy 8 ms, barva stříbrná, Acer CrystalBrite 7 490 Kč*

AL1951AS 19“ TFT, rozlišení 1280 x 1024 bodů, jas 400 cd/m2, barevnost 16,7 miliónů barev, bodová rozteč 0,294 mm, kontrast 700:1, reproduktory, vstup: DVI-D, D-sub, doba odezvy 8 ms, barva stříbrná, Acer CrystalBrite 9 990 Kč*