Jak se krotí krokodýli - Prestigio podporuje český film

1. 8. 2005 18:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio podporuje český film. LCD monitory a notebook Prestigio si zahrály ve filmu Jak se krotí krokodýli

Praha, 1. srpna 2005 – Prestigio International, jeden z nejdynamičtěji se rozvíjejících mezinárodních výrobců displejů a osobních počítačů, poskytl své LCD monitory a také jeden notebook pro natáčení nejnovějšího filmu scenáristky a režisérky Marie Poledňákové JAK SE KROTÍ KROKODÝLI, jehož producentem je Bio Illusion / Miloslav Šmídmajer, a koproducentem Česká produkční 2000, a.s. (TV NOVA).

Jednou z výrazných postav filmu Jak se krotí krokodýli, a nutno dodat, že i jednou z nejoriginálnějších, která jistě diváky dobře pobaví i potěší, je postava dědy Pepíka v podání Václava Postráneckého. Děda Pepík se rozhodne zprovoznit své sousedce Bobulové její nový počítač. Ale protože o počítačích nic neví, nezbude mu, než se přihlásit na počítačový rychlokurz, kde se také setká s další výraznou postavou filmu profesorkou Kájou (Jaroslava Kretschmerová), která ho zasvětí nejen do počítačových tajů, ale i do východní filozofie.

A když už si scenáristka a režisérka Marie Poledňáková vymyslela takovou situaci, nezbylo produkci, než vytvořit pro natáčení počítačovou učebnu zařízenou a vybavenou moderní počítačovou technikou. Hlavně se jednalo o monitory, které jsou na první pohled viditelné. Protože natáčení filmu bylo i tak finančně náročné, hledala produkce firmu, která by zapůjčila za tímto účelem počítačovou techniku.

Pochopení a maximální vstřícnost našla u managementu firmy PRESTIGIO International Inc., která nabídla pro natáčení kromě monitorů i notebook. A tak si i sedmnácti palcové LCD monitory Prestigio P1710, které se vyznačují nejen kvalitními zobrazovacími schopnostmi, ale také moderním designem, a jsou tedy opravdu "fotogenické", zahrály ve filmu Jak se krotí krokodýli.

A pokud si diváci všimnou, že děda Pepík se možná s počítači moc neskamarádil, tak to rozhodně není vinou firmy Prestigio, ale tím, že dědu Pepíka hodně rozptylovala u počítače profesorka Kája, ale také jeho další zájmy, kterým se musel věnovat.

Tiskové zprávy

Diskuse