Nokia Music Tour - akce pro studenty

15. 8. 2005 14:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Ze školy se nezblázni, pojď s Nokií do Lázní. Prázdniny se řítí do finiše kosmickou rychlostí a škola je tu co nevidět. Radši nevidět. Ale co se dá dělat? Snad jen přijít se odreagovat na skvělý koncert do lázní. Bude to mega, ale platit nemusíte. Zve vás Nokia.

Nokia se rozhodla všem trochu zpříjemnit první školní den a uvádí velkolepou akci Nokia Music Tour. Nejen pro školáky a studenty je připraveno aktivně relaxační odpoledne v areálu Go Žluté lázně v pražském Podolí. Ve čtvrtek 1. září od 16 hodin tu na každého čeká bohatý sportovní program. Když vás přijde víc, můžete si zahrát beachvolejbal, streetball nebo fotbálek v kleci. Pro starší a pokročilé nebude chybět Petanque a pokud budete toužit pro troše adrenalinu, můžete zkusit lezeckou stěnu. Možností k zábavě bude mnohem víc, stačí přijít a vybrat si. Nudit se nebudete.

Ale to hlavní přijde večer.

Kolem sedmé totiž začne velký koncert tří skvělých kapel, které se vás pokusí rozjařit svou produkcí. Bude to akční UDG, profesionální Kryštof a našlápnutý Wohnout. Každopádně je na co se těšit a Nokia se těší na vás. Tak přijďte. Vstup je samozřejmě zdarma.

I začátek školy se dá pořádně oslavit.

Tiskové zprávy

Diskuse