Acer TravelMate 2410 - nový notebook v ČR

23. 8. 2005 16:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje řadu TravelMate 2410: Kompaktní a výkonný mobilní spolupracovník. Rozšiřte své podnikatelské možnosti!

Acer TravelMate 2410 - nový notebook v ČR

PRAHA, 19. srpna 2005. Společnost Acer, vedoucí dodavatel notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe (zdroj: předběžné údaje společnosti IDC pro oblast EMEA za 2. čtvrtletí 2004), představila notebook nové řady Acer TravelMate 2410, který je dokonalý spolupracovník pro uživatele z malých a středně velkých společností i pro soukromé podnikatele s vysokými požadavky na efektivní pracovní nástroj s komplexními multimediálními funkcemi.

Počítače řady Acer TravelMate 2410 jsou vybaveny procesory Intel® Celeron® M s frekvencí až 1,60 GHz (1 MB L2 cache, 400 MHz systémová sběrnice), čipsetem Intel® 910GML Express optimalizovaným pro procesory Celeron a integrovaným bezdrátovým řešením ve vybraných modelech. Acer TravelMate 2410 s operační pamětí 256/512MB DDRII, jíž lze rozšířit až na 2 GB moduly dual soDIMM a pevným diskem ATA/100 s kapacitou až 80 GB nabízí veškerý výkon a flexibilitu, jíž potřebujete pro práci na profesionálnější úrovni.

Počítače TravelMate nové řady 2410, které nabízejí inteligentnější způsob řešení rostoucích pracovních nároků, představují finančně přijatelný, kvalitní pracovní nástroj pro flexibilní a nerušenou práci bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Solidní výkon a kompaktní provedení (hmotnost 2,75 kg) zaručují maximální spolehlivost, k níž přispívá progresivní software pro řízení potřeby.

Notebooky řady Acer TravelMate 2410 jsou vybaveny jasným displejem 15” XGA TFT s rozlišením 1024 x 768 nebo v závislosti na modelu 15,4” širokoúhlým TFT displejem s rozlišením 1280 x 800. Tyto displeje spolu s integrovanou 3D grafickou kartou 910GML s Intel® Graphics Media Accelerator 900 a až 128 MB sdílenou pamětí podporují Microsoft® DirectX® 9.0, možnost práce se dvěma displeji a hardwarovou podporu MPEG-2/DVD.

Všechny modely TravelMate 2410 jsou vybaveny veškerými vstupními/výstupními porty: čtyřmi porty USB 2.0, portem pro připojení externího displeje (VGA), konektorem pro mikrofon/line-in, portem pro připojení sluchátek/reproduktorů/line-out a slotem PC Card (jeden slot typu II). Je to prostě ideální průvodce na cestu do rychle se rozšiřujícího světa podnikání.

Počítače řady Acer TravelMate 2410, vybavené integrovaným homologovaným modemem 56K ITU V.92, vám umožňují se jediným kliknutím připojit k internetu a získat přístup k aplikačním i e-mailovým serverům v domácí síti prostřednictvím serverů se vzdáleným přístupem. Jakmile se vrátíte zpět do kanceláře, integrovaná flexibilní síťová karta 10/100 Ethernet zajistí velmi rychlé připojení k místní síti. Vybrané modely jsou vybaveny bezdrátovým připojením IEEE 802.11b/g, které zprostředkuje spojení na místech s přístupovými body. Bezdrátová technologie Acer SignalUp zaručuje naprosto bezkonkurenční stabilitu spojení jak v místnosti, tak venku.

Notebooky řady Acer TravelMate 2410 jsou dodávány s předinstalovaným operačním systémem Microsoft® Windows® XP Home Edition nebo Professional v české verzi a dále s doplňkovými programy, jako např. Acer GridVista , což je nová utilita, která automaticky přizpůsobí velikost otevřeného okna velikosti displeje, Adobe Reader™, Norton AntiVirus®, který lze aktualizovat prostřednictvím internetu, CyberLink® PowerDVD® a NTI CD Maker™ pro vypalování disků CD a DVD.

Na notebooky řady Acer TravelMate 2410 je poskytována standardně jednoletá mezinárodní záruka. Záruka může být prodloužena na dva nebo tři roky, pokud zvolíte službu AcerAdvantage. V nabídce je i služba prodloužení na tři roky, která se vztahuje na náhodné poškození notebooku.

Dostupné modely

TraveMate 2413LMi (LX.TAC05.029)
Procesor Intel® Celeron® M 370 (1,50 GHz, 1 MB L2 cache, 400 MHz FSB), Microsoft® Windows® XP Home Edition (v české verzi), 15”XGA TFT, 64 MB VRAM, 256 MB DDRII, 60 GB HDD, DVD+/-RW DL, LAN a WLAN, modem
21 990 Kč*
28 190 Sk*

TravelMate 2413WLMi (LX.TAC05.008)
Procesor Intel® Celeron® M 370 (1,50 GHz, 1 MB L2 cache, 400 MHz FSB), Microsoft® Windows® XP Home Edition (v české verzi), 15,4”WXGA TFT, 128 MB VRAM, 1x 512 MB DDRII, 60 GB HDD, DVD+/-RW DL, LAN a WLAN, modem.

22 990 Kč*
29 590 Sk*

TravelMate 2413LCi (LX.TAC06.003)
Procesor Intel® Celeron® M 370 (1,50 GHz, 1 MB L2 cache, 400 MHz FSB), Microsoft® Windows® XP Professional Edition (v české verzi), 15”XGA TFT, 128 MB VRAM, 1x 512 MB DDRII, 60 GB HDD, DVD/CD-RW, LAN a WLAN, modem