Acer servis - nové servisní středisko

23. 8. 2005 16:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Servisní středisko společnosti Acer začalo opravovat pro Česko a Slovensko. Vlastní regionální servisní středisko společnosti Acer pro střední a východní Evropu, které Acer právě otevřel v Brně, začalo dnes provádět servis produtků Acer pro první dvě země: Českou republiku a Slovensko.

PRAHA, 22. srpna 2005. Společnost Acer, vedoucí dodavatel notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe (zdroj: údaje Dataquest za 2. čtvrtletí 2004), s potěšením oznamuje, že servisní středisko v Brně začalo dnes provádět záruční i pozáruční opravy produktů Acer pro Českou republiku a Slovensko.

Uživatelé produktů Acer nyní mohou kontaktovat call centrum servisního střediska na brněnském telefonním čísle (+420) 531 027 777.

Dosavadní servisní patneři budou pokračovat v paralelním poskytování servisních služeb do konce srpna 2005.

Nové zařízení tvoří nedílnou součást strategie “Péče o zákazníky”, jíž společnost Acer s úspěchem zavádí na trhu EMEA, aby posílila vztahy se zákazníky. Vysoce kvalifikovaní pracovníci vyškolení přímo u společnosti Acer jsou zárukou nejlepších služeb z hlediska efektivity a úrovně.

Jedním z důvodů této investice je neuvěřitelný nárůst prodejů, který zaznamenala společnost Acer v uplynulých dvou letech v uvedených zemích. Nové centrum bude poskytovat služby zákazníkům podle kvalitativních standardů společnosti Acer a nahradí stávající externí poskytovatele služeb.

Servisní středisko Acer je umístěno v Brně, v nové průmyslové zóně v blízkosti letiště, na místě nazvaném Černovická Terasa a jeho součástí je call centrum i opravárenské středisko. Zpočátku se servisní středisko zaměří především na poprodejní služby a bude spoléhat na tým 10 až 12 zaměstnanců call centra a 40 pracovníků, kteří budou zajišťovat provoz servisu, skladu náhradních dílů, logistiky a administrativy.

Brněnské servisní středisko se připojlo k dalším třem call centrům, která jsou v současné době v provozu v Itálii, Irsku a Německu, a “Technickým kompetenčním střediskům“, která se nacházejí po celé Evropě. Všechna střediska jsou součástí celosvětové strategie zaměřené na rozvoj řízení vztahu se zákazníky (CRM) v oblasti EMEA.

Acer Czech Republic s.r.o.
Servisní centrum
CTPark Brno
Tuřanka 100
627 00 Brno-Slatina
Telefon: +420 531 027 777.

Tiskové zprávy

Diskuse