ASUS uvádí notebooky A5E a A7V

23. 8. 2005 18:12    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS uvádí notebooky A5E a A7V - osobní zábavní centra pro bezdrátové videokonference a vysílání digitální TV. Představujeme řešení digitální domácnosti s funkcí DVB-T, vestavěnou webovou kamerou s vysokým rozlišením a exklusivní technologií LCD

ASUS uvádí notebooky A5E a A7V

Praha; 23. srpna 2005 - Společnost ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední poskytovatel vysoce výkonných notebooků, dnes zahájila výrobu sérií A5E a A7V, nejnovějších notebooků s funkcí DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial - pozemní vysílání digitálního videa) digitální TV. Tyto dva modely inteligentně kombinují všechny elektronické funkce domácího kina v jednom elegantním přístroji včetně 15,4 a 17,1“ širokoúhlého LCD s technologií Color Shine LCD a také zabudovaného subwooferu, webové kamery a mikrofonu. Spolu se vysokým výpočetním výkonem jsou série ASUS A5E a A7V perfektními osobními zábavními centry.

Zachyťte svůj oblíbený televizní program na Vašem notebooku
Notebooky ASUS A5E a A7V následují úspěch notebooků sérií W1 a W2 a pokračují v osvojování si špičkové zabudované funkce DVB-T pro bezdrátový příjem digitální TV kdekoliv je tato služba k dispozici. Společně tyto 4 série notebooků, W1, W2, A5 a A7, poskytují možnost kompletní digitální zábavy.

Mobilní audio/video komunikace
Pro vyhovění potřebám hektického života moderních obyvatelů metropolí nabízí série notebooků A5E a A7V zabudovaný mikrofon a webovou kameru s vysokým rozlišením pro jednoduché pořádání webových konferencí bez potíží s externími zařízeními. Model A7V navíc obsahuje Digital Sound Processor (DSP - digitální zvukový procesor), mechanismus pro rušení ozvěny, který automaticky potlačuje stálý zvuk na pozadí a filtruje akustickou ozvěnu. Uživatelé na obou koncích tedy uslyší pouze své hlasy a ne hučení klimatizace.

Snadný přístup k multimédiím
Software ASUS Mobile Theater spojil aplikace digitálního domova do uživatelsky přátelského PC prostředí pro požitek ze zábavy. Unikátní vlastnost Audio DJ umožňuje okamžité přehrávání hudby bez potřeby nejprve vstoupit do OS. Se zabudovaným FM rádiem modelu A5E si může uživatel vychutnávat poslech skvělých živě vysílaných rádiových programů, aniž by mu překážela anténa vyčnívající z notebooku.

Asus A5E - Technická specifikace:
CPU: Intel® Pentium® M procesor 730-770, 1,60-2,13GHz, 533MHz, 2MB L2 Cache
Chipset: Mobile Intel® 915GM Express Chipset
Paměť: DDR333, až do 1G
Displej: 15,4" širokoúhlý Color Shine LCD
Grafika: vestavěná, Intel 915GM
HDD: 40/60/80/100 GB
Webová kamera: vestavěná, 1,3 megapixelová kamera
TV: analogová TV (A5Eb); DVB-T (A5Ec); FM rádio (A5E)
Software: ASUS Mobile TheaterIII
Rozhraní: 1 x S/PDIF, 5 x USB port, 1x TV-Out, Bluetooth™
Rozměry a hmotnost: 369x269x34,8mm, 2,8-3kg.

Asus A7V - Technická specifikace:
CPU: Intel® Pentium® M procesor 730-770, 1,60-2,13GHz, 533MHz, 2MB L2 Cache
Chipset: Mobile Intel® 915PM Express Chipset
Paměť: DDR2 533MHz, až do 1G
Displej: 17,1” širokoúhlý Color Shine LCD
Webová kamera: vestavěná, 1,3 megapixelová kamera
TV: analogová TV (A7Vb); hybridní TV (A7Vc)
Software: ASUS Mobile TheaterIII (for A7Vb & A7Vc)
Rozhraní: 1 x S/PDIF, 5 x USB port, 1 x TV-Out, Bluetooth™
HDD: 60/80/100 GB