American Power Conversion (APC) - změna licence na PowerChute Business Edition

25. 8. 2005 17:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost informuje o změně licence na software PowerChute Business Edition, která se týká všech uživatelů používajících verze 6.0.0 až 6.0.2. American Power Conversion oznámila změnu licence na software pro správu UPS

V Praze, 24. srpna 2005- Uživatelé starších verzí softwaru PowerChute Business Edition si musí nainstalovat novou verzi programu, pokud tak již neučinili. V opačném případě by mohli ohrozit dostupnost serverů, na nichž je software nainstalován. APC na to již dříve upozorňovala své klienty na webové stránce a prostřednictvím elektronické pošty.

"Vedoucí pracovníci, kteří obdrželi tuto zprávu, by ji měli neprodleně předat svým IT oddělením," řekl viceprezident a ředitel divize Availability Enhancement Group společnosti APC Rob Johnson. "Společnost APC je zastáncem pravidelného uvolňování nových verzí softwaru, které jsou dostupné online. Jedině tak lze zajistit, aby zákazníci mohli snadno přejít na nové verze programů, které používají. Aktuální upgrade jsme zdarma zpřístupnili na naší webové stránce. Společnost APC je zastáncem okamžité komunikace se zákazníky, když se vyskytne nějaká změna. Učinila proto vše, aby o aktuálních změnách informovala prostřednictvím elektronické pošty a svých webových stránek a aby poskytla okamžité řešení. Opakovaně se také pokusila přímo spojit se zákazníky, aby je o změně informovala. Společnost APC věří, že ve většině případů uspěla. Nedávno se ale dozvěděla, že někteří zákazníci přesto o problému stále nevědí. Vydáváme proto toto tiskové prohlášení, abychom informovali co nejvíce našich zákazníků."

Sedmadvacátého července 2005 vypršela platnost jedné z knihoven, která je součástí softwaru PowerChute Business Edition verzí 6.0.0 až 6.0.2. Program kvůli tomu při dalším spuštění nemohl fungovat. Servery, které běží na operačním systému Windows a na nichž jsou nainstalovány dotyčné verze PowerChute, proto mohou přestat pracovat. Problém se netýká uživatelů programů PowerChute Personal Edition, PowerChute Network Shutdown, PowerChute Plus a PowerChute Business Edition Version 7.x.

Uživatelé s uvedenými verzemi softwaru musí okamžitě přejít na poslední verzi PowerChute Business Edition v 7.0.4 anebo PowerChute Business Edition v 7.0.2 (pro Windows NT). Další detaily jsou na webové stránce www.apc.com.

Tiskové zprávy

Diskuse