Nokia 20Lives - interaktivní dobrodružná hra

25. 8. 2005 17:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Do měsíce dvacet nových živých postav – nová hra Nokia 20Lives bude spuštěna 19. září

Nokia představuje novou okouzlující interaktivní dobrodružnou hru Nokia 20Lives a navazuje tak na vysoce populární hru Nokia Game. Hra Nokia 20Lives patří do nové generace mobilní a online zábavy kombinující různé prvky z odvětví her, filmů, módy a hudby. Nová hra bude spuštěna 19. září a hráči budou mít jedinečnou příležitost vžít se do někoho jiného, a to ne pouze jednou nebo dvakrát, ale přímo dvacetkrát. Hra Nokia 20Lives obsahuje dvacet fiktivních postav a umožňuje hráčům prožít vzrušující den v kůži některé z nich. Hru Nokia 20Lives, která je na internetových stránkách, provozuje Nokia a bude se hrát v 11 jazycích ve 21 zemích Evropy, mj. i v České republice.

„Všichni někdy sníme o tom být někým jiným. Prostřednictvím hry Nokia 20Lives chceme uživatelům mobilních telefonů tento fascinující zážitek nabídnout. Nokia 20Lives je víc než jen hra, je to jedinečná možnost poznat zážitky jiných lidí a vyzkoušet si jejich život na jeden den,” vysvětluje Heikki Tarvainen, viceprezident pro marketing divize Mobile Phones společnosti Nokia.

„Velmi úspěšná hra Nokia Game, kterou Nokia uvedla celkem pětkrát, nám ukázala způsob jak bavit a inspirovat uživatele mobilních telefonů. Jsme přesvědčeni, že unikátní koncepce hry Nokia 20Lives představuje nový osvěžující způsob, jak propojit lidi s výrobky a značkou Nokia, a zároveň přináší i nové možnosti interakce.”

Nový den, nový život – hra Nokia 20Lives

Za 25 dní přinese hra Nokia 20Lives úplně nový herní zážitek. Zatímco předchozí hra Nokia Game nabízela dovednostní dobrodružství s časovými zkouškami a řešením hlavolamů, nova hra Nokia 20Lives zavede hráče do životů dvaceti fiktivních postav, jejichž pořadí je vybíráno náhodně. Hráči budou vidět svět očima postav, setkávat se s jejich příbuznými a přáteli, vykonávat jejich zaměstnání a rozhodovat za ně. Na základě rozhodnutí učiněných v průběhu hry se rozhodne, zda hráč ve svém virtuálním životě ve hře Nokia 20Lives uspěje či nikoli.

K předávání informací hráčům využívá hra Nokia 20Lives video a animované obrázky na internetu, textové zprávy, emaily a hlasové vzkazy. V této podmanivé hře mají hráči šanci vyhrát mobilní telefon nebo soutěžit o velké ceny, které vždy nějakým způsobem souvisejí s životy dvaceti postav ze hry

a mezi něž patří např. let helikoptérou, víkend v lázních nebo víkendový výlet na závody Formule 1

v Monaku.

Hra Nokia 20Lives představuje směsici 20 vybraných fiktivních postav z oborů jako jsou média, hudba, filmy a móda – jsou tu mimo jiné i úspěšné ženy a uhlazení obchodníci, herečky a playboyové, fotografové i paparazziové. Všechny postavy ve hře jsou mezi sebou v určitém okamžiku svého života nějakým způsobem propojeny, ale právě kdy a jak hráči zjistí až v průběhu hry.

Registrujte se na stránkách www.nokia.com/20Lives

Pro účast ve hře Nokia 20Lives musí mít účastníci přístup na internet, emailovou adresu a mobilní telefon schopný přijímat textové zprávy. Hra Nokia 20Lives je přístupná všem uživatelům mobilních telefonů starším 18 let ve 21 zemích. Za hru se nevybírá žádný účastnický poplatek.

Registrace do hry Nokia 20Lives začíná 29. srpna 2005 na adrese www.nokia.com/20Lives, hráči se mohou registrovat v průběhu hry až do 11. října. Hra Nokia 20Lives bude spuštěna 19. září a bude se hrát až do 13. října v 11 jazycích ve 21 evropských zemích.

Před novinkou Nokia 20Lives přinesla společnost Nokia uživatelům mobilních telefonů hru Nokia Game, což je interaktivní mobilní a online dobrodružná hra, která proběhla již pětkrát. Již od roku 1999 vyvolávala hra Nokia Game velký zájem a přitáhla miliony hráčů, čímž spojila lidi a zdůraznila rostoucí význam zábavy ve světě mobilních telefonů.