Logitech bezdrátová sluchátka pro PC

25. 8. 2005 17:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Digitální hudba bez drátů: Logitech dodává bezdrátová sluchátka pro PC. Bezdrátová technologie Logitechu „Music Anywhere“ nabízí jednoduché řešení a vysoce kvalitní bezdrátový poslech

Logitech bezdrátová sluchátka pro PC

PRAHA, 23. srpna 2005 – Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila bezdrátová sluchátka pro PC - Logitech® Wireless Headphones for PC. Ta lidem umožňují odpoutat se od počítače, když poslouchají svou digitální hudební kolekci, internetové rádio nebo předplacené hudební služby.

Instalace je jednoduchá. Logitech® Wireless Headphones for PC přicházejí se vším, co člověk potřebuje, aby mohl během několika minut poslouchat bez drátů proud hudby: malý vysílač, který je určen k zapojení do USB portu počítače, a sluchátka obsahující integrovaný bezdrátový přijímač. Až do 50 metrů mohou lidé doma poslouchat digitální hudbu v podstatě odevšad.

„Sluchátka Wireless Headphones for PC odstraňují obtíže s kabely a umožňují lidem pohodlně se pohybovat před počítačem a dokonce odejít do jiné místnosti, a přitom stále poslouchat hudbu nebo řadu audio-aplikací na PC,“ řekl Ray Weikel, ředitel marketingu obchodního oddělení audiotechniky Logitechu. „Jednoduchost systému a kvalita poslechu jsou nesrovnatelné. Bez svazujících kabelů lidé zapomenou, že mají sluchátka.“

Bezdrátová sluchátka pro PC od Logitechu využívají jednoduchost, kterou nabízí architektura bezdrátové technologie „Music Anywhere™“ (hudba kdekoli) od Logitechu. Vysílač a přijímač jsou spárovány již při výrobě, čímž je zajištěno, že budou propojeny hned, jakmile se zapnou. Patentovaná technologie nabízí křišťálově čistý digitální zvuk a umožňuje přelaďování kmitočtu skoky, čímž produktu pomáhá překonávat veškeré možné bezdrátové rušení. Počítačový vysílač na bázi USB může přenášet přímo do přijímače jakýkoli zvukový formát, mimo jiné i internetové rádio.

Bezdrátová sluchátka pro PC od Logitechu jsou lehká, mají desing „behind-the-head“ a bezpečně a pohodlně sedí. Čtyřcetimetrové širokopásmové neodymiové drivery sluchátek poskytují bohatý stereo zvuk s posílenými basy. Integrované ovládání sluchátek umístěné na pravém sluchátku umožňuje díky přiloženému softwaru přizpůsobovat hlasitost a také posunovat skladby dopředu nebo dozadu, přehrávat a zastavovat se, a to v přehrávačích, které jsou dnes nejpopulárnější a k nimž patří Windows® Media Player, Musicmatch®, WinAmp®, iTunes®, a RealPlayer®.

Bezdrátová technologie Logitechu „Music Anywhere“
Bezdrátová sluchátka pro PC od Logitechu jsou jen jedním z nových produktů, které využívají bezdrátovou technologii „Hudba kdekoli“. Společnost Logitech® dnes také oznámila Wireless Music Systém for PC, což je snadno použitelný produkt, který lidem umožní bezdrátově spojit počítač se stereo soustavou, a Wireless Music Systém for iPod®, který umožní bezdrátově spojit iPod nebo jiný MP3 přehrávač se stereofonní soustavou. Společnost prodává také Logitech® Wireless Headphones pro iPod® a Wireless Headphones for MP3, která jejich majitelům umožňují, aby své přenosné přehrávače poslouchali bez jakýchkoli připojených drátů. Bezdrátová technologie „Music Anywhere“ umožňuje hudebním nadšencům užívat si poslouchání hudby na více místech, více způsoby a bez potíží s nastavováním.

Cena a dostupnost
Bezdrátová sluchátka pro PC od Logitechu budou ve Spojených státech a v Evropě k dostání od října. Předpokládaná orientační maloobchodní cena bude v ČR 4.500,- Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse