Euro Media Distribution

5. 9. 2005 16:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Rodina Euro Media SK se rozrostla o další dceřinou společnost – Euro Media Distribution

Praha, 31. 8. 2005 – Společnost Euro Media SK, a.s., přední distributor v oblasti informačních technologií, oznámila, že od 5. 9. 2005 významně rozšířila svou působnost i na území ČR, a to prostřednictvím své dceřiné společnosti Euro Media Distribution s pobočkami v Praze a Ostravě.

„Pevně věřím, že tato změna upevní naše postavení na trhu distribuce IT a bude prospěšná i pro naše obchodní partery, kteří se tak snadněji dostanou se svými výrobky i na trhy v České republice,“ řekl Eduard Kvasnica, ředitel a předseda představenstva, Euro Media SK.

„Díky tomu, že Euro Media Distribution má za sebou tak významného a silného hráče, jakým je Euro Media SK, tak budeme nyní moci kromě stávajících produktů nabídnout svým zákazníkům i kompletní sortiment této společnosti,“ řekl Jozef Cerovský, ředitel Euro Media Distribution.

Dodavatelům IT tak dnes může Euro Media SK nabídnout lepší pokrytí území SR a ČR. Kromě dvou nových zastoupení v ČR má i tři obchodní místa na Slovensku, konkrétně v Bratislavě, Žilině a Košicích. Odběratelům je k dispozici bohatý sortiment výpočetní techniky, periferií, spotřebního materiálu, počítačových doplňků a příslušenství a v neposlední řadě paměťových médií. To vše od nejvýznamnějších výrobců v daných oblastech.

Tiskové zprávy

Diskuse