IBM Workplace Services Express bezplatně

5. 9. 2005 16:30    Rubrika: Tiskové zprávy

IBM Workplace Services Express: IBM nabízí bezplatné licence středně velkým firmám. Nabídka zahrnuje balík licencí pro dvacet uživatelů na jeden rok včetně podpory. Zákazníci IBM se mohou zaregistrovat a zdarma získat balík licencí na aplikaci IBM Workplace Services Express pro dvacet uživatelů. Akční nabídka platí do 15. září 2005.

Portálové řešení IBM Workplace Service Express umožňuje malým a středním podnikům optimalizovat podnikové procesy a výměnu informací mezi zaměstnanci, a tím snižovat náklady. Získané plnohodnotné licence včetně podpory platí jeden rok a po jeho uplynutí je lze prodloužit běžným postupem.

Radovan Dršata, Lotus Brand Leader, IBM Software Group CEMA (střední a východní Evropa, Blízký východ a Afrika), vysvětluje: „Touto letní akční nabídkou nabízíme malým a středním firmám inovativní řešení spolupráce. Řešení IBM Workplace Services Express je součástí portfolia IBM Express, které je přizpůsobeno potřebám tohoto tržního segmentu: dá se snadno nainstalovat, integrovat a používat a zároveň poskytuje flexibilitu a zabezpečení za rozumnou a transparentní cenu.“

Větší funkčnost pro lepší výměnu informací

IBM Workplace Services Express poskytuje funkce pro rychlé posílání zpráv v reálném čase s možností ověřit si dostupnost kolegy před zahájením konverzace. Řízení projektových týmů a knihovny dokumentů poskytují všem uživatelům v týmu prostředí pro spolupráci, v němž mohou vytvářet, upravovat a sdílet dokumenty, ať používají Microsoft Windows s aplikacemi Office, Linux, i5/OS nebo jen webový prohlížeč. Řešení IBM Workplace Services Express lze nainstalovat a nakonfigurovat na jediném serveru za necelou hodinu. Snadno lze provázat se standardními aplikace jako IBM Lotus Domino, Microsoft Exchange, e-mailový systém POP3/IMAP nebo kancelářské balíky OpenOffice.org a Microsoft Office.

Každý zákazník služby Passport Advantage nebo Passport Advantage Express má nárok na jeden bezplatný balík licencí pro 20 uživatelů. Odpovídající hodnota této celosvětově platné nabídky je přibližně 2 313 eur. Nabídka není k dispozici v Japonsku a pro vládní instituce v Evropě, na Blízkém východě a v Africe.

Máte-li zájem využít nabídku IBM Workplace Services Express, zaregistrujte se prosím klepnutím na následující odkaz: ibm.com/software/workplace/servicesexpresspromo.

Tiskové zprávy

Diskuse